Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook, Messenger un Instagram pavadām 50 minūtes dienā, par to iegūstam Windows 10 lietotnes

    Jaunākie raksti

    Facebook vadītājs Marks Cukerbergs (Mark Zuckerberg) paziņojis, ka servisu izmantotāji vidēji dienā lieto Facebook, Instagram un Messenger vismaz 50 minūtes. Turklāt šī statistika neiekļauj WhatsApp, kas vēl vairāk celtu Facebook piederošo lietotņu izmantošanas laiku.

    Vēl oktobrī Microsoft izziņoja sadarbību ar Facebook, lai pie Windows 10 un Windows 10 Mobile lietotājiem nonāktu Facebook, Facebook Messenger un Instagram lietotnes, kas arī ir tikko noticis. Lietotnes ir ieguvušas plašu iespēju klāstu, arī Live Tiles, kas parāda svaigāko saņemto informāciju.

    Reklāma

    Vēl 2014. gada vasarā vidējais lietotājs Amerikā Facebook un saistītos servisus izmantoja 40 minūtes dienā, bet šobrīd 50 minūtes dienā pie Facebook servisu lietotnēm jau visa pasaule (precizitātei – statistika ir par Facebook, Facebook Messenger un Instagram lietotņu izmantotājiem, nevis visiem planētas iedzīvotājiem kopā ņemtiem).

    Turpmāk gaidāma tikai vēl lielāka Facebook produktu izmantošana ikdienā. Facebook Oculus divīzija izlaiž virtuālās realitātes brilles, ar tām varēsi ne tikai lasīt jaunākās paziņu izvietotās ziņas, pavisam zaudējot saikni ar reālo pasauli. Facebook ir vesela cilvēku komanda, ka seko dažādu ziņu “ceļošanai” Facebook, lai ieviestu jaunas un jaunas atkarību veicinošas sociālā tīmekļa iespēju nianses. Bet kaut kur jau 6 miljardu dolāru ienākumi ir jātērē…

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma