Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Specialist S sērijas viedtālruņi saņems katrs vienu iezīmi no flagmaņiem

    Jaunākie raksti

    Sagaidāms, ka jau šīs nedēļas noslēgumā Mobile World Congress 2016 ietvaros LG izziņos ne tikai LG G5 flagmani, bet arī pāris citus svaigas idejas viedtālruņus. Baumas norāda, ka LG Specialist S sērija tiks uzsākta ar diviem viedtālruņiem – X cam un X screen.

    Abi modeļi būs dēvējami par vidējās klases viedtālruņiem, tie saņems Android Marshmallow 6.0, četru kodolu procesorus ar 2 GB RAM un 16 GB atmiņām. Tiek paredzēts, ka LG Specialist S sērija maksās nedaudz mazāk par konkurentu piedāvājumu, un spēs piedāvāt vienu interesantu tehnisko niansi no LG flagmaņiem.

    Reklāma

    LG Specialist S X cam iegūs augstvērtīgu 13 megapikseļu kameru un nedaudz ieliektu ekrānu, bet Specialist S X screen modelim būšot otrs ekrāns. X screen saņems 1.76 collu ekrānu viedtālruņa priekšējā daļā, tas būs vienmēr ieslēgts un rādīs pulksteņa laiku, kā arī paziņojumus.

    Tiek ziņots, ka LG Specialist S X cam un X screen modeļi būs pieejami Eiropā, kas ir tikai loģiski, jo abi viedtālruņi arī te tiks izziņoti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PurvaVelns
    15.02.2016 09:51

    ekrānu aizmugurē? speciāli ielīdu avotā… Arti, ko Tu pīpē pirmdienas rītos? Ķem pače, ka pat avotā uzrakstīts, ka tas ir ekrāns no V10, kas atrodas priekšā…

    15.02.2016 11:55
    Reply to  PurvaVelns

    Nepīpēju, bet dažreiz uznāk īslaicīgi prāta aptumsumi.

    Reklāma