Web Analytics
More
    Reklāma

    Coolpad izziņo divus jaunus viedtālruņus un uzsāk darbību Šveicē un Vācijā

    Jaunākie raksti

    Coolpad, viens no 10 vadošajiem Ķīnas viedtālruņu ražotājiem, uzsākot darbību Vācijā un Šveicē, oficiāli paziņo par darbības uzsākšanu Rietumeiropā. Ar šo paziņojumu Coolpad skaidri demonstrē savus attīstības plānus Eiropā, jo Centrālajā un Austrumeiropā Coolpad darbību sekmīgi uzsāka jau 2015. gada 3. ceturksnī. Arī Latvijā ir nopērkami Coolpad tālruņu modeļi Modena un Porto.

    “Mēs ļoti labi pazīstam Eiropas tirgu, jo Eiropā daudzus gadus esam darbojušies kā ODM ražotājs lielajiem Eiropas mobilo sakaru operatoriem. Esam spēcīgi Ķīnā – bijām pirmie, kas piedāvāja tālruni ar divām SIM kartēm gaidīšanas režīmā, mēs bijām pirmie, kas Ķīnā piedāvāja 4G tālruni. Coolpad ražo augstas kvalitātes produktus, un mēs uzskatām, ka inovācija ir atslēga uz panākumiem. Mēs ticam, ka mūsu tālruņi padara cilvēku dzīvi patīkamāku ar atmiņām un saturu, ko jūs glabājat savā tālrunī.  Coolpad piedāvā inovatīvu dizainu, lielisku kvalitāti un pieņemamu cenu,”- atzīst Coolpad vadītājs Eiropā Denny Qiu.

    Reklāma

    https://youtu.be/5ito7UnSCo0

    Christoph Lichtenberg, Coolpad vadītājs Vācijā un Šveicē informē par diviem jauniem Coolpad modeļiem, kas būs nopērkami visā Eiropā: Coolpad Porto S un Torino S. “Pircēju paradumu izpēte visā pasaulē liecina, ka viedtālruņa dizains ir galvenais pirkšanas kritērijs. Pirmais iespaids ir svarīgs! Tikai tad, ja jums ir iepaticies tālrunis, jūs iedziļināsieties tā tehniskajā specifikācijā, vai tā atbilst jūsu vajadzībām. Ja jums nepatīk dizains, pārējam nav nozīmes. Šī apstākļa dēļ ierīces izskats un sajūta plaukstā ir ļoti svarīga katram pircējam. Tieši tāpēc mēs strādājam, lai Coolpad iepatiktos uzreiz! Mēs nodrošinām augstākās klases specifikāciju, piemēram, Qualcomm procesoru, 4G vai pirkstu nospiedumu lasītāju zemās vai vidējas klases cenu segmentā. Coolpad tālruņi Vācijā un Šveicē būs nopērkami no februāra un Coolpad Modena, Porto S un Torino S būs pieejami pie mūsu partneriem”. Latvijā jaunie tālruņi būs nopērkami pavasarī.

    Coolpad Porto S

    Coolpad Porto S

    Porto S ir izteiksmīgs, HD izšķirtspējas 5″ ekrāns (1280 x 720) ar 294 pikseļiem uz collu lielu izšķirtspēju. Novatoriskais Miravision procesors palīdz uzlabot ekrāna attēla kvalitāti. 4G LTE nodrošina īpaši ātras lejupielādes. Šim tālrunim ir divu SIM karšu slots, tāpēc to var izmantot ar divām dažādām SIM kartēm, vai ar vienu SIM karti un microSD karti.

    Kaut gan tas ir tikai viedtālrunis, to ērti izmantot, lai skatītos iecienītākos TV šovus vai veiktu videozvanus bez problēmām, jo Porto S izmanto LTE tehnoloģiju augstas izšķirtspējas balss zvaniem.

    Porto S ir viens no plānākajiem tālruņiem savā cenu kategorijā – tikai 7,6 mm plāns, taču zem tā vienkāršās ārpuses slēpjas spēcīgs MediaTek četrkodolu procesors. Porto S ir 8 MP galvenā kamera ar LED zibspuldzi, un ar to var viegli veikt Full HD 1080p video, ko var tieši atskaņot uz Smart TV. Tālrunim ir 2 MP priekšējā kamera.

    Porto S ir jaunā Android 5.1 Lollipop operētājsistēma, kas ir pārveidota, lai būtu ātrāka, efektīvāka un patērētu mazāku akumulatora jaudu. Pateicoties tā ietilpīgajam 2000 mAh akumulatoram, sarunu laiks ir 8h, savukārt gaidstāves laiks 3G tīklā ir 6 ¼ dienas vai pat ilgāk, ja ir ieslēgts akumulatora taupīšanas režīms. Porto S ir 1 + 8 GB iekšējā atmiņa, un, ja tas nav pietiekami, iespējams izmantot 64 GB MicroSD karti. Tālruņa izmēri ir 143 x 72 x 7.6 mm un svars tikai 125 g. Porto S būs nopērkams baltā un tumši pelēkā krāsā, un tā ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir € 129.

    Coolpad Torino S

    Coolpad Torino S

    Torino S. Coolpad dizaineri iedvesmojās no dabas, veidojot unikāli izliektas un pieskārienam maigo Torino S viedtālruni. No aizmugures tas atgādina baltu upes oli. Šī dizaina koncepcija turpinās arī ar priekšējo ekrānu, kur Coolpad izmanto 2.5D izliekto stikla, piešķirot tālrunim nepārtrauktu un kompaktu izskatu.

    Torino S ir skaists stikla dizaina tālrunis ar 4,7″ HD izšķirtspējas ekrānu (1280 x 720) ar 312,5 pikseļiem uz collu lielu izšķirtspēju un pirkstu nospiedumu lasītāju aizmugurē. Tas ir 4G tālrunis, kas darbojas ar divām SIM kartēm, tam ir 2 GB RAM + 16 GB ROM atmiņa, kas paplašināma ar MicroSD karti. Torino S darbina Qualcomm Snapdragon 410 Quad Core 1.2 GHz procesors. Šo tālruni viegli vadīt ar vienu roku, un tas ļauj lietotājam ieprogrammēt pirkstu nospiedumu lasīšanu līdz 5 pirkstiem, lai veiktu dažādus uzdevumus: tālruņa atbloķēšanu, lietotnes atvēršanu, ātru uzņemšanu, sarunas ierakstīšanu un drošus maksājumus Šis pirkstu nospiedumu lasītājs ir tik ātrs, ka tā atbloķēšana aizņem tikai 0,5 sek. un 0,24 sek. laikā tas ir gatavs fotografēšanai. Pirkstu nospiedumu lasītājam ir 99,9% precizitāte, tas darbojas pat ar slapjiem pirkstiem, tam ir pārklājums, kas ir pārbaudīts uz 10 miljoniem pieskārienu, tādēļ tas pirkstu nospiedumus var skenēt visos virzienos.

    Torino S ir tikai 7,9 mm plāns, tajā ir infrasarkano staru tālvadības pults un to iespējams izmantot kā USB saimniekierīci. Tālrunim ir 8 MP galvenā un 5 MP priekšējā kamera. Torino S ir jaunā Android™ 5.1 Lollipop operētājsistēma un COOL UI 8.0. Akumulatora ietilpība ir 1800 mAh. Tālruņa izmēri – 139 x 67,8 x 7,9 mm. Šis Coolpad modelis būs nopērkams baltā un šampanieša krāsā par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 199 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    42 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mahmuds
    29.01.2016 19:52

    “Akumulatora darbības laiks ir 1800 mAh” :)
    Līdz Xiaomi vēl tālu, gan cenas, gan parametru ziņā!

    29.01.2016 19:56
    Reply to  Mahmuds

    Atkal stāsts par to, ka Coolpad vari nopirkt tepat Latvijas veikalā un tas darbosies mūsu tīklos un būs ar garantiju. Kad Xiaomi tik tālu tiks, cenas, domājams, arī būs pieaugušas.

    Mahmuds
    29.01.2016 20:37

    Xiaomi darbojas mūsu tīklos un ja jau Latvijas Internetveikalos var nopirkt, tad arī garantijai jābūt!

    29.01.2016 20:51
    Reply to  Mahmuds

    Kāpēc tu domā, ka darbojas? Kurš operators to ir pārbaudījis un atzinis? Un mēs jau zinām, ka interneta veikali mēdz tirgot visādus brīnumus.

    Ar to visu es gribu pateikt, ka, jā, visdrīzāk tas telefons šeit kaut kādā mērā darbosies un tam varbūt būs kaut kāda garantija, tomēr situācija nav salīdzināma ar tiem produktiem, kas šeit tiek izplatīti un atbalstīti oficāli. Mēs par šo tēmu esam runājuši daudz un dikti. Spečuki var pirkt visu ko vien izdomā un kur vēlas, tomēr masām mēs kā Kursors varam rekomendēt tikai oficiālus iegādes veidus.

    Mahmuds
    29.01.2016 21:03

    Labi, kad būšu kādu Xiaomi rokās paturējis, tad uzrakstīšu :) ! Bet pagaidām man ir Xiaomi Mi Band pirmā versija un Xiaomi IP Smart Webcam un varu teikt tikai to labāko! Izpildījums ir augstvērtīgāks par tādiem brendiem kā LG un Lenovo!

    Kaspars
    29.01.2016 21:05

    Protams, ka nevar salīdzīnāt. Coolpad ir visai pieticīgi tehn. rādītāji un loģiski, ka viņš darbosies sliktāk par daudziem citiem (ne tikai Xiaomi vai Meizu). Tikai pērkot šādu oficiālo aparātu nevajag brīnīties, ka tas bremzē un teikt, ka tas ir android un tur neko nevar padarīt.

    29.01.2016 21:18
    Reply to  Kaspars

    Es runāju par citu salīdzinājumu – pēc iegādes veida (mistiskā interneta veikalā bez jelkādām garantijām uz nākotni vai oficiāli pie operatora vai cita izplatītāja). Tu, savukārt, runā par konkrētu ierīču salīdzināšanu un tā ir atsevišķa tēma.

    Kaspars
    29.01.2016 21:23

    Man ģimenē ir divi Xiaomi redmi note 2 telefoni un vismaz tele2 tīklā darbojās 4G bez problēmām, Citādi darbības ziņā (ātrdarbība, plūdenums) neatšķiras no iPhone 6. Radagabalam ir iPhone 6 un kopējā pasākumā nolikām blakus un padzenājām abus kādas 20 min. internets, spēles, aplikācijas, kamera, skaņa. Jāsaka, ka kamera vairumā gadījumu bija labāka iPhone 6, bet ķīnietim divas sim, var nomainīt akumulatoru un paplašināt atmiņu ar sd karti. ja cena būtu līdzīga varētu domāt, bet citādi…bija arī mazs kuriozs – iPhone 6 uzkārās un nācās restartēt, bet radinieku tas nepārsteidza, teica, ka 2-3reizes mēnesī to pārstartējot, vairāk viņu pāsrteidza, ka kāds cits telefons var darboties tik pat labi, kā iPhone, neteicu, cik mans maksā, cilvēks jau tāpat bija apjucis..

    29.01.2016 21:33
    Reply to  Kaspars

    Es nedomāju, ka abas ierīces ir tieši salīdzināmas. Nav jau arī tā, ka plika specene (un cena) ir galvenais, kas nosaka ierīces izvēli. Es saprotu, ka Xiaomi produkti var būt saistoši, tomēr vismaz manās acīs tas ne tuvu nav iPhone alternatīva vai konkurents.

    P.S. Būs jānopērk kāds aktuāls Xiaomi produkts, jāpastaigā ikdienā ar to kādu laiciņu un varbūt tad domas mainīsies.

    Kaspars
    30.01.2016 14:41

    Uz doto brīdi ir pagrūti atrast racionālus argumentus iPhone iegādei, domājot tieši par lietošanu (ir daudz kvalitatīvi strādājošu alternatīvu). Jā ir pirmā brīža vau faktors (Xiaomi tāda nav), bet palietojot iepatīkas aizvien vairāk. Katrā ziņā, ko pirkt ir katra paša ziņā, bet tagad vidējā cenu līmeņa telefoni (dažkārt pat budžetnieki), sniedz faktiski to pašu, ko flagmaņi. Kristap, paņem redmi note 3 pro (tas, kas ar 650 pūķi un 16MP kameru), vai eksperimenta “tīrībai” Xiaomi Mi5 (tūlīt iznāks).

    30.01.2016 15:00
    Reply to  Kaspars

    Un te mēs nonākam līdz tam vai mūsdienās telefons ir tikai un vienīgi mikroshēmu, plastmasas un stikla gabals?

    Kā Xiaomi pusē apstāv lietas ar servisiem? Xiaomi paši kaut ko piedāvā vai lietotājam pašam jāmeklē aplikāciju veikali, satura veikali, fotogrāfiju uzglabāšanas serviss, dokumentu redaktori utt.? Es gan saprotu, ka to daļa lietotāju var traktēt arī kā pozitīvu niansi, jo ir takš brīvība pašam savu ierīci izmantot pēc sirds patikas.

    Kaspars
    31.01.2016 13:51

    Pa Mi veikalu neesmu rakņājies (nav interese un vajadzība), ir viņiem Mi Cloude, kur bildes glabāt (šis to automātiski izdara, ja sinhronizē ar Mi Cloude), citāti izmantoju tos pašus google servisus un aplikācijas no play store vai ja negribās ko pirkt, bet uz laiku vajak iemetu kādu apk failu. LAi gan Xiaomi var lietot no “kastītes” visi pamata servisi jau ir (vismaz manā ekssemplārā) citu var brīvi pielikt pats kādu vien vēlies. Nav problēmu iemest video vai mūzikas failu (pats klausos flac vai citu losless paveidu, var uzlikt jebkuri atskaņotāju, bet arī standartā esošais labi sagremo visu, ko līdz šim esu mēģinājis. Esmu ar Xiaomi apmierināts, arī Meizu M2 (lieto sieva) liekas foršs (sākumā nepatika, ka ir viena poga, bet pēc maza laika iepatikās un liekas super ērti un praktiski). Teikšu, kā ir iPhone nav Mercedes un Xiaomi nav KIA (tas par Kristapa salīdzinajumu)

    31.01.2016 15:13
    Reply to  Kaspars

    Paldies par skaidrojumu!

    janis
    31.01.2016 10:58

    lietojis neesmu, bet viedoklis ir… tipisks latvietis.

    31.01.2016 11:44
    Reply to  janis

    Protams, ka man ir viedoklis. Redzi, var jau arī Mercedes salīdzināt ar KIA. Abos gadījumos tiem ir produkti ar četriem riteņiem un spēj transportēt no punkta A uz punktu B. Bet vai visos gadījumos KIA auto būs alternatīva Mercedes? Nedomāju gan.

    janis
    31.01.2016 18:45

    Jā, bet kā vari salīdzināt, ja, piemērām KIA neesi sēdējis un Mercedes redzejis tikai pa gabalu? No kurienes objektīvs viedoklis? Ok, sorry, ka iejaucos :) lai jauks vakars.

    31.01.2016 19:17
    Reply to  janis

    Nezinu kā Tu, bet es esmu radis runāt pārsvarā par tām lietām ar ko man ir bijusi praktiska pieredze. No turienes tad arī objektīvs viedoklis.

    janis
    31.01.2016 23:04

    Citējot tevi: P.S. Būs jānopērk kāds aktuāls Xiaomi produkts, jāpastaigā ikdienā ar to kādu laiciņu un varbūt tad domas mainīsies.

    ļoti objektīvs viedoklis.. es tik tā garāmejot :)

    31.01.2016 23:07
    Reply to  janis

    Tieši tā, šajā manā komentārā uzsvars ir uz vārdu “aktuāls”. Tas nozīmē, ka es esmu fragmentāri darbojies arī ar Xiaomi produktiem. Tas gan nekā nemaina manas domas, ka tie Latvijas patērētājiem (masveidā) nav aktuāli, jo gluži vienkārši oficiāli netiek pārstāvēti.

    PurvaVelns
    31.01.2016 20:56
    Reply to  janis

    un te irunājās trešā golfiņa īpašnieks :D

    wils_w
    03.02.2016 13:16

    Problēma nav iegādāties Xiaomi produktu, bet es neiesaku 95% Latvijas iedzīvotāju iegādāties produktus, kuriem Latvijā nav nekādas garantijas.
    Vai kāds piekritīs apmaksāt sava telefona nosūtīšanu pie pārdevēja (Ķīna vidēji ap 3 nedēļām uz vienu pusi), lai veiktu garantijas remontu. Pat ja tam Ķīnas tirgonim ir noliktava EU, neviens negarantē, ka viņam ir servisa centri Eiropā. Ekrāna saplēšana nav garantijas remonts – cik izmaksās tā remonts, ja Latvijā nevienam nav rezerves daļu. Utt.
    Es neatrunāju tos, kas grib ieekonomēt un spēj paši tikt galā ar problēmām, bet nedrīkst prasīt, lai to darītu lietotājs parastais un ja nedara, apsaukāt to par āzi.

    03.02.2016 13:20
    Reply to  wils_w

    Tas ir tieši tas, ko es vēlos izskaidrot Kursora lasītājiem.

    wils_w
    03.02.2016 13:08
    Reply to  Kaspars

    Notestē savu redmi note2 pie 800MHz LTE torņa.

    KlokKlanis
    29.01.2016 23:37

    Paga, kā?
    Jūs testējiet tos Xiaomi, liekat rakstus un neziniet, vai viņi darbojās Latvījā??

    Kaspars
    29.01.2016 20:42

    Tas neattaisno augsto cenu. LV tirgū gan īpaši ārā nelec, bet citādi pārāk jau viduvējs (domāju to par 199eur). LV jau arī Meizu (nepētīju 2015 gada statistiku, jo Coolpad tāds mazliet mistisks, tik pat labi Foxcon varētu izlaist telefonu teikt, ka viņi reāli ir lielākie pasaulē ar milzīgu pieredzi un ilgi ražo tik daudz un daudziem) var nopirkt par zemāku cenu, labākiem rādītājiem un garantiju (parasti, kad cilvēkam atsaka garantijas remontu, īpaši dārgajiem aparātiem 300eur un vairāk, tad saprot cik šī jēdziena būtību un garantijas noteikumu nianses un tad vairs nemeklē telefonu ar garantiju)

    29.01.2016 21:09
    Reply to  Kaspars

    Tas cenu varbūt arī neattaisno, taču ietekmē gan. Bet es piekrītu, pirms Coolpad ienāca Latvijas tirgū, biju par šādu ražotāju dzirdējis tikai pa ausu galam. Bet tad atkal, līdzīgi taču ir bijis arī par citiem ražotājiem, piemēram, Meizu un to pašu Huawei vēl pirms gadiem 3-5.

    Abi vakar izziņotie lētuči man īpaši pie sirds negāja, taču viņu jaunākais flagmanis Coolpad Max (CES pat kaut kādas balvas dabūja) gan izskatījās un rokā jutās pavisam labi. Gluži kā Huawei P8. Cerams, ka to Latvijā vispār piedāvās un tas maksās ne īpaši dārgāk par 350 eiro.

    Kaspars
    29.01.2016 21:26

    Meizu 2015 gadā pārdeva 20milj. telefonu, 2014.gadā 4.4 miljoni, bet pirms 5 gadiem tikai veidojās (precīzi nezinu viņu vēsturi, iespējams pat neeksistēja). Huawei gan, kā zīmols ir senāk pazīstams, kaut arī citās jomās (reāli nopietna kompānija)

    29.01.2016 21:38
    Reply to  Kaspars

    Jā, Huwei tīkla dzelžus brūvē jau sen :) Tāpat arī atceros, ka vēl pirms dažiem gadiem viņu telefoni (pēc mūsdienu standartiem) izskatījās pēc viedtālruņu parodijām :)

    trodeks
    01.02.2016 12:32
    Reply to  Kaspars

    klau, a kur tu pirki tos Xiaomi redmi note 2? un par kādu +- cenu? es tagad apsveru savai ģimenei tādu iegādāties, pēc superīgās garantijas servisa attieksmes LV. Te veči raustās par garantijas servisu – tāda LV nav…. pat ja telefons pirkts jauns – attieksme – atfudbolēšana, atmazkas tipa pats sačakarēji utt, tā ka es SPĻAUJU virsū LV garantijas neservisiem + nebarot tā saucamos zīmolu izpātītājus, kuri cept trubas tajā pašā PRC, tikai par lable uzlīmi uzmet normālu summu pa virsu

    wils_w
    03.02.2016 17:20
    Reply to  trodeks

    Lai precīzāk atbildētu uz tavu jautājumu, kādu Redmi Note 2 modifikāciju tu vēlies? Redmi Note 2 TD, Redmi Note 2 LTE vai Redmi Note 2 Prime. Un vai esi gatavs pats mainīt tam sistēmu?

    wils_w
    01.02.2016 10:25
    Reply to  Mahmuds

    Parādiet kaut vienu Xiaomi aparātu, kas darbojas LTE Band 20 tīklā? Ja nē, kāpēc man atteikties no 4G tīkla, iegādājoties Xiaomi?

    vārds
    31.01.2016 12:33

    Kā jau kaut kur teica, pasūtot no Ķīnas i-veikala vai to ES bodes (kurās arī atsevišķi pārdevēji piedāvā garantijas remontu tepat Eiropā) 100-150 eiro telefonu, nav jāgas pārmērīgi satraukties par garantijas neesamību tepat LV.
    Līdz šim vismaz trīs ~ 100 eiro vērtās ierīces priekš bērniem mūsu ģimenē pieredzēja pavisam negarantētu :) ekrāna sasišanu, kas iemācīja nesatraukties par šādas summas zaudējumu saistībā ar telefonu lietošanas iespējamajiem riskiem.
    Protams tīri subjektīvi kādu >~300 eiro segmentā it kā prasītos pēc vietējās garantijas…bet ja atkal stikla vaina, jēga maza.

    31.01.2016 12:43
    Reply to  vārds

    Piekrītu, zema cena liek pievērt acis uz daudziem apsvērumiem :)

    vārds
    31.01.2016 15:53

    Ko darīt ka nokrītot lētais un astoņreiz dārgākais plīst ar vienādu skaņu un rezultāts tas pats..:)

    31.01.2016 16:24
    Reply to  vārds

    Nu vispār ir muļķīgi dauzīt gan lētas, gan dārgas ierīces. Bet patiesībā tas ir labs piemērs, jo kamēr sasistu iPhone var par samērīgu cenu apmainīt pret jaunu, sadauzītu Xiaomi var iebāzt… jebkur.

    Kurlander
    31.01.2016 17:51

    Saplēsta Xiaomi vietā var nopirkt jaunu labāku Xiaomi, piemēram Xiaomi Redmi 3 par to pašu, simts eiro un mazliet vairāk, saprātīgo cenu par kuru nomainīt I-ponu.

    wils_w
    01.02.2016 14:09
    Reply to  Kurlander

    Kāda jēga pirkt nepilnvērtīgu aparātu, neskatoties pat uz tā cenu?

    xG
    01.02.2016 16:11
    Reply to  wils_w

    Kāda tad būtu tā leilā nepilnvērtība?

    Kaspars
    01.02.2016 16:19
    Reply to  xG

    nebūs iekosta āboļa uzlīmes, citu nepilnvērtību jau reāli nav.

    xG
    02.02.2016 09:28
    Reply to  Kaspars

    Tā ar liekas, jo 2 mēnešu laikā nav īsti sanācis savam Mi 4c nevienu nepilnvērtību atrast. Ja nu vienīgi aizsargstikls no Ķīnas nāk pārāk ilgi.

    wils_w
    03.02.2016 13:18
    Reply to  xG

    Parādiet kaut vienu Xiaomi aparātu, kas darbojas LTE Band 20 tīklā? Ja
    nē, kāpēc man atteikties no 4G tīkla, iegādājoties Xiaomi?

    xG
    03.02.2016 15:25
    Reply to  wils_w

    Kaut kā neizjūtu 4G trūkumu. Laikam vajadzēs beidzot samainīt sim karti, savādāk jūtos pārāk apmierināts ar pirkumu.

    Reklāma