Web Analytics
More
    Reklāma

    LG iegulda 435 miljonus dolāru saules paneļu ražošanā

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) būtiski paplašinās savu saules enerģijas risinājumu biznesu ar 435 miljonu ASV dolāru investīcijām, lai palielinātu saules paneļu ražošanas iespējas Dienvidkorejā.

    LG noslēgusi vienošanās memorandu ar Dienvidkorejas pilsētu Gumi, lai tajā paplašinātu uzņēmuma saules paneļu ražošanas iespējas. Papildu sešu ražošanas līniju pievienošana pašreizējām astoņām līdz 2018.gadam palielinās ražošanas jaudu no 1GW līdz 1,8GW un līdz 2020.gadam līdz 3GW, kas ir līdzvērtīgi elektroenerģijai, ko patērē viens miljons mājsaimniecību.

    Reklāma

    „Pateicoties šīm investīcijām, LG saules enerģijas bizness būs krietni spēcīgākā pozīcijā, lai nodrošinātu dinamisku enerģiju turpmākajai attīstībai,” norāda LG Energy Business Center prezidents un vadītājs Lī Sunbins. „LG ir aktīvi iesaistīts saules enerģijas biznesā jau divas desmitgades, un mēs ticam, ka tradicionālie patērētāji ir vairāk nekā gatavi, lai krietni nopietnāk apsvērtu saules enerģijas izmantošanu.”

    LG savu saules enerģijas biznesu izveidoja 1995.gadā un 2014.gada novembrī nodibināja Energy Business Center, lai uzraudzītu Solar, Energy Storage System (ESS) un Lighting biznesus. 2015.gada augustā LG ieviesa savu modernāko NeON™ 2 saules enerģijas risinājumu ar novatorisko Cello tehnoloģiju, kas sastāv no 12 tieviem vadiem, nevis trīs sadalkopnēm, un tādējādi ir ideāli piemērota mājokļu īpašniekiem, kuri vēlas būtiski palielināt enerģijas ražošanas potenciālu ar ierobežotu vietu uz mājas jumta. NeON™ 2 pērn arī saņēma Intersolar fotoelementu apbalvojumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma