Web Analytics
More
    Reklāma

    TechChill Baltics 2016 atver pieteikšanos stārtapu ideju konkursam

    Jaunākie raksti

    TechChill Baltics 2016, ziemas aizraujošākā stārtapu konference, atgriežas 11. februārī, piedāvājot nozares līderu pieredzes stāstus un iespēju vienuviet satikt tehnoloģiju uzņēmējus, investorus un medijus no Eiropas un ASV. Ir atvērta pieteikšanās stārtapu piču cīņai, kas aizsāksies 10. februārī un dienu vēlāk ļaus labākajiem prezentēt savu ideju uz lielās TechChill Baltics 2016 skatuves ekskluzīvas 400 cilvēku auditorijas priekšā.

    Pieteikšanās atvērta līdz 18. janvārim, pieteikuma forma atrodama šeit: https://www.f6s.com/techchillbalticspitchbattle2016/apply.

    Reklāma

    Piču cīņa ir nozīmīga konferences sastāvdaļa, starp tās laureātiem ir tādi stārtapi kā infogr.am, Bliu Bliu,  TrackDuck un Edurio, kas kopumā ir piesaistījuši vairāk nekā EUR 2,5 miljonu investīciju sava produkta tālākai izstrādei. Šogad, kad konference svin piecu gadu jubileju, tā nes arī jaunu formātu tradicionālajai piču cīņai. 10 perspektīvākās komandas, kas pieteiksies cīņai, tiks izvēlētas dalībai TechHub Riga akadēmijā, kas norisināsies 10.februārī un sniegs komandām vienas dienas apmācības pičošanā, produkta vai pakalpojuma attīstībā un mārketingā. Dienas noslēgumā akadēmijas mentoru panelis, ko veidos pieredzējuši industrijas eksperti, 5 labākos stārtapus virzīs fināla piču cīņai 11.februārī uz TechChill Baltics 2016 skatuves.

    Lai pieteiktos piču cīņā, komandām jāatbilst šādiem kritērijiem:

    • tām ir darbojošs prototips – mobilā lietotne, sociālais tīkls, e-komecijas rīki vai jebkurš cits IT un tehnoloģiju produkts vai pakalpojums;
    • tās atrodas investīciju piesaistes posmā (EUR 100,000+);
    • tās ir gatavas iekarot globālos tirgus;
    • tās ir gatavas mācīties un uzņemt jaunas zināšanas.

    Vēl tikai līdz 20.decembrim var iegādāties agrās jeb early-birds biļetes. Tās ir pieejamas konferences mājaslapā, piedāvājot biļetes stārtapiem (49€), TechHub biedriem (35€), studentiem (35€) un investoriem (299€), kā arī standarta biļetes (149€).

    TechChill Baltics 2016 centrālā tēma ir biznesa attīstība, ikvienam apmeklētājam ļaujot iepazīties ar jaunākajām tendencēm biznesa plānošanā un investīciju piesaistē un saņemt padomus, kā efektīvāk attīstīt savu tehnoloģiju produktu vai pakalpojumu. Organizatori ziņo, ka konferences runātājiem ir pievienojies Nilans Peiris, TransferWise biznesa attīstības direktors, kura specialitāte ir inovatīvu tehnoloģiju atpazīstamība veidošana un mārketings. Vairāk informācijas par runātājiem atrodama konferences mājaslapā.

    TechChill Baltics 2016 stratēģiskais partneris ir Lattelecom. Lai veicinātu Latvijas digitālās attīstības potenciāla izmantošanu, Lattelecom jau tagad sniedz tehnoloģisko atbalstu TechHub Riga, nodrošinot optisko internetu nodibinājuma telpās Kaļķu ielā 12. Lattelecom rada un ievieš inovācijas, lai saglabātu līderpozīcijas nozarē un sniegtu saviem klientiem plašākas iespējas mūsdienīgai dzīvei.

    TechChill Baltics 2016 organizētājs ir nodibinājums TechHub Riga, pirmā un lielākā IT un tehnoloģiju koprades telpa, kur mitinās vairāk nekā 30 stārtapi un kas regulāri rīko tādus ar uzņēmējdarbību, tehnoloģijām un stārtapiem saistītus pasākumus kā ikmēneša Mītaps un TechHub Stārtapu Akadēmija. TechHub Riga ģenerālsponsors ir Rietumu banka.

    Konferenci atbalsta partneri Microsoft, Izraēlas vēstniecība un LIVE Riga, kā arī TestDevLab, Hump, Voog, Dizaina studija WIG, Comedy Latvia un Aurum IT.

    https://www.youtube.com/watch?v=I1k2wxfJqPQ

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma