Web Analytics
More
    Reklāma

    “Zelta Zivtiņa” ievieš pēcapmaksu

    Jaunākie raksti

    Sekojot mobilo sakaru tendencēm vietējā un pasaules tirgū, ilgus gadus populārākais telekomunikāciju zīmols Latvijā “Zelta Zivtiņa” sāk piedāvāt pakalpojumus arī pēcapmaksā, dodot klientiem iespēju maksāt vēlāk ar rēķinu. “Zelta Zivtiņa” turpmāk piedāvās abus norēķinu veidus – priekšapmaksu un pēcapmaksu ar mērķi būt līderim ar izdevīgāko mobilo sakaru piedāvājumu tirgū. Jau šobrīd “Zelta Zivtiņas” tarifu plāns “ZZ Visi” par 3,99 eiro ir Latvijā un Eiropā izdevīgākais bezlimita zvanu un īsziņu piedāvājums pēcapmaksas segmentā.

    “Zelta Zivtiņas” zīmola vadītāja Liene Krištobane norāda, ka “Zelta Zivtiņa” šobrīd kļūst vēl spēcīgāks, sākot piedāvāt savus pakalpojumus arī pēcapmaksā. “Latvijā, tāpat kā citviet pasaulē, pieaug pēcapmaksas klientu skaits, jo cilvēki novērtē ērtību, ko sniedz mobilo sakaru lietošana bez nepieciešamības papildināt kontu, tā vietā ik mēnesi saņemot rēķinu. Pēdējā gada laikā arvien vairāk “Zelta Zivtiņas” klientu izrāda interesi lietot pakalpojumus ar pēcapmaksu. “Zelta Zivtiņa” joprojām piedāvās pakalpojumus ar priekšapmaksu, tajā pašā laikā, rūpējoties par klientu vajadzībām atbilstošu piedāvājumu un izvēles iespējām, mēs pievienojam pakalpojumus arī pēcapmaksā, kas klientiem dod iespēju maksāt vēlāk ar rēķinu, tādējādi radot būtiski lielāku konkurenci Latvijas mobilo sakaru tirgū.”

    Reklāma

    “Zelta Zivtiņas” klientiem cena nemainās no tā, vai maksā pirms vai pēc mobilo sakaru pakalpojumu saņemšanas, jo līdzšinējie “Zelta Zivtiņas” trīs Latvijā izdevīgākie tarifu plāni tagad ir pieejami arī pēcapmaksā:

    • “ZZ Draugi” – bezlimita zvani un īsziņas par 1,99 eiro mēnesī “Zelta Zivtiņas” un “Tele2” tīklā, kuru lieto vairāk nekā puse Latvijas iedzīvotāju;
    • “ZZ Visi” – bezlimita zvani un īsziņas populārākajos tīklos tikai par 3,99 eiro mēnesī;
    • “ZZ Trio” – 150 minūtes un 150 īsziņas populārākajos tīklos un 150MB internetam par 3,49 eiro mēnesī.

    Visiem “Zelta Zivtiņas” klientiem ir arī pieejami izdevīgie interneta tarifi: 50MB par 0,49 eiro, 300MB – 1,49 eiro, 1GB – 3,49 eiro, un citi.

    Ikviens,  kļūstot par “Zelta Zivtiņas” pēcapmaksas klientu līdz šā gada 15.decembrim, saņem dāvanā 1GB internetu. Par “Zelta Zivtiņas” pēcapmaksas klientu var kļūt, piesakoties www.zeltazivtina.lv vai zvanot uz 1676 un saņemot jauno SIM karti ar bezmaksas piegādi, vai apmeklējot “Zelta Zivtiņas” un “Tele2” klientu apkalpošanas centru.

    Tāpat kā tarifi, arī citas iespējas “Zelta Zivtiņas” pēcapmaksas un priekšapmaksas klientiem ir vienādas, piemēram, telefonu iegāde un iespēja lietot zibenīgo 4G un 4G+ internetu gandrīz visā valsts teritorijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Guntiss
    06.11.2015 22:53

    Nu nebūtu īsti korekti nosaukt par “bezlimita” tādu tarifu plānu, kurā iekļauti zvani uz tikai dažiem tīkliem.

    Rubenis
    07.11.2015 11:02
    Reply to  Guntiss

    Vai tad nevar zvanīt uz norādītajiem tīkliem bez limita??? Limits tak var attiekties uz zvanu skaitu, ilgumu, apjomu minūtēs, sms skaitu.

    Krotow
    07.11.2015 15:38

    Ak rēķins. Un es jau cerēju, ka varēs veikalā par brīvu paņemt kasti ar “zivīm”.

    Reklāma