Web Analytics
More
    Reklāma

    IBM kļūs par lielāko laika apstākļu vērotāju

    Jaunākie raksti

    IBM šonedēļ paziņoja, ka sev pievienos uzņēmumu Weather Company, kas nozīmē, ka IBM īpašumā pāries arī Weather Channel un Weather.com. Puses nav atklājušas darījuma summu, tomēr tā nav maza, jo Weather Company pieder Weather Channel televīzijas stacija, Weather Channel viedierīču lietotne, Weather Underground tiešsaistes lapa un Weather Services International, kas pārdod laika prognožu datus lidsabiedrībām un apdrošinātājiem.

    IBM un Weather Company apvienošanās varētu šķist neierasta, tomēr iepriekš abi uzņēmumi jau sadarbojās. Weather Company izmantoja IBM superdatorus, lai veiktu aprēķinus un prognozētu laika apstākļus. IBM kopā ar jauniegūtās Weather Company iestrādnēm spēs piedāvāt daudz ērtāku un precīzāku laika ziņu prognozēšanu viedierīču lietotnēs.

    Reklāma

    Lai arī laika prognozes mūsu uztverē ir garlaicīgas un neprecīzas, tomēr šonedēļ WeatherPlanner paziņoja, ka septiņu dienu laika prognoze ir novecojusi. Uzņēmums piedāvā laika prognozi gadu uz priekšu, kas tiek veidota, ņemot vērā vēsturiskos datus par pēdējiem 100 gadiem. WeatherPlanner paziņoja, ka šādu vai līdzīgu pieeju jau gadiem izmantojot Fortune 500 uzņēmumi, bet tagad informācija pieejama visiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    02.11.2015 12:32

    Es pat teiktu ka arī patreizējās nedeļas prognozes ir gana precīzas.

    Reklāma