Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitbit ierīcēm ļaundaris varot piekļūt 10 sekunžu laikā

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju drošības risinājumu uzņēmums Fortinet atklājis, ka Fitbit valkājamās viedierīces ir nedrošas. To saturam ļaundaris ar Bluetooth savienojumu var piekļūt aptuveni 10 sekunžu laikā. Atliek tikai atrasties Bluetooth uztveramības zonā, kas ir aptuveni 10 metri. Fortinet norāda, ka pēcāk uzlauztais Fitbit pat varot inficēt datoru, ar ko Fitbit tiek sinhronizēts.

    Fortinet uzsver, ka iespēja inficēt datorus pastāv arī pēc Fitbit atiestatīšanas. Fortinet apstiprināja, ka ir gatavi publiski parādīt ievainojamību šonedēļ 2015.Hack.lu konferences ietvaros.

    Reklāma

    Fitbit pat nepaglābs jau esošs aktīvs Bluetooth savienojums ar viedierīci. Fortinet norāda, ka par šo ievainojamību Fitbit informēja jau martā, bet Fitbit nav izlaiduši programmatūras labojumu. Fitbit spirinās pretī, norādot, ka nekādas ievainojamības nav.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nabadanga
    23.10.2015 18:20

    Īstenībā nejaukas lietas ar Bluetooth var sastrādāt no stipri lielāka attāluma, ja vien apbruņojas ar atbilstošu aparatūru. Un tas nav nekas tikai tikai izredzētajiem pieejams: http://www.tomsguide.com/us/how-to-bluesniper-pt1,review-408.html

    x
    25.10.2015 14:31

    reizēm seriālos BT tiek izmantots 90 un vairāk metru diapazonā. Tiesa, ja palasa BT specenes, tad pulksteņos iebūvētais BT arī ir ~ 10m un tālāk jau vajag citu BT klasi, ikurāt telefonos vai kompjos iebūvēto.

    Tikai jēga kāda – uzzinās, cik reizes pietupos? Vienīgi, ja nolasa piem. sirds ritmu vai kā to sauc un ļauno dakteris izsecina, ka klientam ir sirds vārstu mirdzēšana un izdomā veidu, kā tam izraisīt lēkmi. Laipni lūgti nākotnē.

    Reklāma