Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft partneri Latvijā saņem balvas par izcilību – panākumi globālā mērogā

    Jaunākie raksti

    Microsoft Partneru konferences ietvaros pieciem Latvijas IT uzņēmumiem pasniegta “Microsoft Partneru izcilības balva 2015”. Balvas mērķis ir izcelt tos partnerus, kuri aizvadītā gada laikā ir sasnieguši ievērojamu biznesa izaugsmi, īstenojuši projektus, kas veicinājuši jaunu tehnoloģiju apgūšanu un IT nozares attīstību kopumā.

    “Šis gads ir vēsturisks ar to, ka vienam no mūsu partneriem – Datorzinību centram – pirmo reizi ir izdevies panākt, ka Latvijas uzņēmums tiek īpaši izcelts starp tūkstošiem Microsoft partnerkompāniju no visas pasaules. Datorzinību centra izstrādātais, Office 365 balstītais dokumentu vadības risinājums Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijai ar savu elastību, ātrumu ieviešanā un vieglo pielāgojamību organizācijas specifiskajām vajadzībām kā izcils piemērs tika izvēlēts demonstrācijai vairāk nekā 12 tūkstošiem dalībnieku šī gada globālajā Microsoft partneru konferencē,” stāsta Ēriks Eglītis, Microsoft Latvia vadītājs.

    Reklāma

    Partneru balvu nominācijas apliecina to, ka nākotne pieder mobilajām un mākoņa tehnoloģijām, jo lielākā daļa balvu tika pasniegtas par sasniegumiem dažādu mākoņa risinājumu ieviešanā un popularizēšanā. Saskaņā ar IDC datiem, tie IT uzņēmumi, kuri savā biznesā fokusējas uz mākoņpakalpojumiem, piesaista klientus 1,3 reizes straujāk un gūst 1,5 reizes lielāku bruto peļņu, salīdzinot ar tiem IT uzņēmumiem, kuru piedāvājumā mākoņpakalpojumi veido mazāk nekā 50% no apgrozījuma.

    Balvas pasniegtas septiņās nominācijās. “Microsoft Latvia Gada partnera” titulu un nomināciju “Office 365 mārketinga partneris mazajos un vidējos uzņēmumos” ieguva Datorzinību centrs. Savukārt, “Microsoft Gada partnera” titulu par panākumiem gan Latvijā, gan eksporta tirgos, kā arī nomināciju “Office 365 partneris par darbību lielo klientu biznesa segmentā” ieguva DPA. Par uzvarētāju nominācijā “Azure veiksmīgākais starts” kļuva uzņēmums E-pasaule. Nominācijā “Office pārdevējs mazumtirdzniecībā” balvu ieguva Elkor, savukārt nominācijā “Microsoft Biznesa risinājumi” – uzņēmums Elva Baltic.

    “Ir gandarījums, ka tas, kā veidojam mūsu biznesu, orientējoties uz mākoņservisu arvien plašāku izplatību un veidojot uz to pamata dažādus uzņēmumiem noderīgus biznesa risinājumus dokumentu, projektu, personālvadības un citām vajadzībām, ir ticis augstu novērtēts gan no Microsoft Latvijas biroja, gan no korporācijas vadības ASV. Mērķtiecīgi strādāt šajā virzienā mēs uzsākām pirms vairākiem gadiem, un esam pārliecināti, ka šie pakalpojumi kļūs arvien saprotamāki un interesantāki Latvijā un ļaus uzņēmumiem gūt jūtamu ietaupījumu, investējot savā tiešajā darbā un klientu apkalpošanā, nevis tērējot ievērojamus līdzekļus serveriem un programmatūrai, kas strauji morāli noveco. Gūtā atzinība apliecina pieņemto lēmumu pareizību un dos papildu stimulu attīstīt šos pakalpojumus un risinājumus arī turpmāk,” saka Andris Ķikāns, AS Datorzinību centrs valdes priekšsēdētājs.

    “Esam gandarīti, ka mūsu kopīgi ieguldītais darbs ir novērtēts un vainagojas panākumiem. Šīs iegūtās balvas un atzinība ir apliecinājums stabilai partnerībai, mūsu klientu uzticībai, izdošanās un vēlmei būt veiksmīgiem, ejot roku rokā ar pasaules tehnoloģiju tendencēm. Mēs ejam pareizā virzienā – mākoņpakalpojumi nu jau ir DPA ikdiena, un mēs ticam, ka tuvākajā nākotnē tā  būs ikviena uzņēmuma realitāte,” tā Gatis Ošs, DPA direktors.

    Microsoft Latvijā ir gandrīz 500 partneruzņēmumu, no tiem zelta un sudraba sertificētie partneri – 87.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma