Web Analytics
More
    Reklāma

    Eiropas tūres ietvaros Domenikss Rīgā prezentē Mercedes-Benz sapņu automašīnu kolekciju

    Jaunākie raksti

    Eiropas tūres ietvaros šajās dienās Rīgā tiek prezentēti Mercedes-Benz jaunākie apvidus modeļi un AMG versijas automobiļi. Ikviens interesents automašīnas var apskatīt un Domenikss jaunākos automašīnu piedāvājumus izmēģināt Domenikss servisa klientu dienās piektdien, 2. oktobrī, Abrenes ielā 5.

    Pirmo reizi Latvijā skatāmi teju divdesmit Mercedes-Benz autoinženieru spožākie veikumi to jaudīgākajās versijās, uzskatāmi parādot autoindustrijas sasniegumus dinamiskai, droši un komfortablai braukšanas pieredzei. Mercedes-Benz sapņu auto izlasi veido Mercedes-Benz GLE Coupe GLE, GLC modeļi, A-klases un C-klases AMG versijas.

    Reklāma

    “Tūre ir unikāla iespēja tuvplānā iepazīt autoindustrijas izcilākos veikumus un tehnoloģijas, kas būtiski maina priekšstatu par automašīnu spējām. Nevainojams dizains, tehnisks un tehnoloģisks pārākums sniedz braukšanas pieredzi, apliecinot Mercedes-Benz līdera lomu kā izcilu un inovatīvu automašīnu ražotājam,” norāda Domenikss valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska.

    2. oktobrī Domenikss servisa klientu dienās apmeklētāji varēs pārliecināties par automobiļu priekšrocībām, novērtēt 4Matic pilnpiedziņu, inteliģento sistēmu un braukšanas komfortu.

    Domenikss servisa klientu dienas norisināsies 2. un 3. oktobrī, kad bezmaksas varēs veikt Mercedes-Benz vieglo automobiļu diagnostiku, saņemt īpašos piedāvājumus un atlaides remontam, kā arī veikt testa braucienu ar kādu no jaunajiem Mercedes-Benz automobiļiem. Iespēju apskatīt Mercedes-Benz sapņu automašīnas un AMG modeļus, kas Eiropas apceļošanas laikā piestājuši Rīgā, būs tikai 2. oktobrī. Lai uzzinātu par Domenikss servisa klientu dienu piedāvājumiem, sekojiet līdzi informācijai mājaslapā www.domenikss.lv.

    Foto: Domenikss

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jokman
    02.10.2015 10:18

    Eh jaa mans favorīts jau no tīņu gadiem ir G-klase uzskatu tas ir vienīgais palikušais īstais Mersis, :)

    bombelats
    02.10.2015 12:25
    Reply to  Jokman

    Nu jau tā kā laikā iesprūdis. Pirmā vecuma pazīme – “vot kad mēs augām…”
    Kur Tu esi novilcis robežu starp pēdējo priekšpēdējo, un šis neko neizsakošais epitets “īsts Mersis”.

    Jokman
    02.10.2015 16:11
    Reply to  bombelats

    Tieši izskats ir tas ar ko es domāju īsts Mersis robusts un vienkāršs kā 90-tajos. Tā ir gaumes lieta tā kā katram uzskati ir savādāki, tad nevienu nemēģinu pārliecināt par savu taisnību.

    02.10.2015 16:13
    Reply to  Jokman

    Man gan Mercedes asociējas ar kaut ko glaunu nevis robustu. Man kāreiz joprojām ne īsti simpatizē tie savādie interjeri, kaut no ārpuses daļa jauno Meršu ir uh ku glauni. Katram savs.

    Jokman
    02.10.2015 16:18

    Nu redzi katram savs. Ar G-klasi ir tā to vienmēr uz ielas pamanīsi vai dzirdēsi, jo ja to pērk tad AMG izpildījuma G55 vai G63. Tas nav praktisks auto tas vairāk ir stila elements turīgiem cilvēkiem vai kādam sapņa piepildījums kā tas būtu manā gadījumā un to ar pratu nesaprast, šo mašīnu pērk ar sirdi tā pat kā citas ļoti dārgas lietas…

    02.10.2015 16:20
    Reply to  Jokman

    Konkrēti G klasei līdzi nāk nelāga bandītiska aura :)

    bombelats
    03.10.2015 00:42

    Un tomēr ne tik daudz kā citam vācu autoražotājam.

    03.10.2015 00:47
    Reply to  bombelats

    Nu nezinu, man geļiks faktiski tikai ar to saistās un neviens cits šajā ziņā nestāv ne tuvu.

    bombelats
    03.10.2015 00:54

    ? Atkal vecais stāsts par – katram savs. Man, savukārt, tie no Vācijas īso bikšeļu dienvidu reģiona. Un tagadnē tam pat vairs nav lielas saistības. Daudz kas mainījies. Psihologi teiktu – jums ir negatīvais enkurs.

    bombelats
    03.10.2015 00:40
    Reply to  Jokman

    Sapņu auto ir kas cits šīs diskusijas ietvaros. Katram tas var būt savs un pamanāms. Runa gāja par ‘vienīgo palikušo īsto Mersi’. Mersis kā tāds, vienmēr ir bijis elegants, izņemot babymerc (190) un augstāk minēto G jebšu Geländewagen klasi, kas nav nekas vairāk kā valdības pasūtījums armijas vajadzībām. Un tas ir tik pat robusts kā Sprinter. Nenoliedzami G ir smuks un iekārojams, bet kādēļ, lai tas būtu vienīgais palikušais īstais, tad jau drīzāk vienīgais bijušais un esošais.

    x
    03.10.2015 11:15
    Reply to  Jokman

    man šķiet, krievi savu bobiku vairāk modernizē kā vācieši G-klasi….bet ja gribās tieši machovāgenu, protams, kantainais tanks ir neaizstājams :)

    Reklāma