Web Analytics
More
    Reklāma

    Android Wear viedpulksteņi nu ir oficiāli savienojami ar iPhone

    Jaunākie raksti

    Vēl pirms dažām dienām tās bija baumas, taču nu Google oficiālais blogs vēsta, ka Android Wear ierīces sadarbosies ar iOS ierīcēm, tātad iPhone viedtālruņiem. Atbalstīto iPhone sarakstā ir tādas ierīces kā iPhone 5, 5c, 5s, 6 un 6 Plus, kas darbojas ar vismaz iOS 8.2 versiju. Lai iPhone varētu savienot ar Android Wear ierīcēm, nepieciešams izmantot Android Wear for iOS lietotni.

    Android Wear ierīces no iPhone spēs saņemt informāciju zvaniem, ziņojumiem un paziņojumiem no dažādām lietotnēm. Tāpat šīs valkājamās ierīces varēs izmantot kā soļu skaitītājus, lai uzskaitītu mūsu aktivitātes. Apvienojumā ar Google Now servisu lietotāji varēs uz valkājamajām ierīcēm saņemt paziņojumus par satiksmi, lidojumu informāciju, kā arī atbildes uz jautājumiem.

    Reklāma

    Pagaidām no diezgan plašā Android Wear ierīču klāsta ar iPhone ir savienojams vien LG Watch Urbane, kam LG šodien izziņoja speciālo apzeltīto LG Watch Urbane Luxe versiju. Bet paredzams, ka jau pavisam drīz LG ierīces labajam piemēram sekos Huawei un citi ražotāji. Iespējams, arī Samsung, kas 3. septembrī Berlīnē izziņos jauno Gear S2 viedpulksteni.

    Tas ir patiešām labs jaunums un paredzams, ka tagad cilvēki vairāk pirks Android Wear ierīces, kas iepriekš nav bijušas savienojamas ar iPhone. Par labu Android Wear viedpulksteņu izvēlei var kalpot gan visnotaļ plašais piedāvāto ierīču klāsts, gan daļā gadījumu arī patīkamās cenas. Tā kā viedpulksteņi šobrīd ir nosacīti funkcionālas ierīces, tad maksāt par to simtiem eiro (Apple Watch gadījums) nav īsti prāta darbs. Bet kaut kādus 150 ASV dolārus vērts ASUS ZenWatch vai Motorola Moto 360 (precīzāk, to jaunās drīzumā sagaidāmās versijas) būtu tīri labs ķēriens.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    01.09.2015 15:29

    Pārkonektēju savu Sony SmartWatch 3 uz iPhone 6, nu nav tā nekāda darīšana, settingos viss saķeksēts, bet savienojums pārtrūkst pēc kaut kāda laika, atkal jāiet Android Wear aplikācijā uz telefona un jāpārsavieno, kaut arī pie Background App Refresh ir atļauts Android Wear. Varbūt vēl kur kāds ķeksis trūkst, bet nu vienalga, dumji.

    01.09.2015 22:00
    Reply to  Kaspars

    Vispār interesanti, ka tev tas pulkstenis vispār darbojas. Google taču saka, ka pirmā savietojamā ierīce ir LG Watch Urbane.

    Kaspars
    01.09.2015 22:18

    Tiešām, izlasīju visu rakstu vēlreiz, pirmīt nepareizi sapratu, ka tikai tam LG it kā.

    Kā te jau minēja, paziņojumus saņem, bet nevar atbildēt. Spotify mūzika- dziesmas var pārslēgt, bet nevar aiziet uz browse music un izvēlēties, piemēram, citu mūzikas sarakstu.

    Nu un, protams, kā jau minēju, pulksteņa savienojums pazūd pēc kāda brīža, bet tas varbūt izskaidrojams ar to, ka Sony varbūt nemaz nav paredzēts šobrīd.

    01.09.2015 22:10

    Šodien testējam iPhone6 + LG G Watch. Darbojas labi. Vienīgi, nav iespēja atbildēt uz paziņojumiem no pulksteņa, kā tas ir izdarāms, ja tas savienots ar Android. Citādi savienojamība līdzīga.

    Reklāma