Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple rādīs ceļu gaišajai NFC tehnoloģijas nākotnei

    Jaunākie raksti

    Apple un uzņēmuma produkcijas fani ir ilgi berzējušies ap Near Field Communication (NFC) tehnoloģiju. Izskanējuši dažādi pieņēmumi, apgalvojumi un noliegumi par pilnu NFC tehnoloģijas iespēju izmantošanu iOS viedierīcēs, tomēr pagaidām Apple ceļš pie NFC savienojuma vedis vien kopā ar Apple Pay maksājumu servisu. Šobrīd NFC savienojums ar ierobežotām iespējām atrodams iPhone 6 un iPhone 6 Plus.

    Tiek ziņots, ka Apple ir pievienojušies NFC Forum, kas ir ražotāju apvienība Near Field Communication attīstībai un uzlabošanai. NFC Forum dalībnieki ir Google, Intel, Samsung un vairāki citi ražotāji. Apple pievienojas NFC Forum aptuveni gadu pēc iPhone 6 un iPhone 6 Plus, kā arī tiek gaidīts, ka nākamie iPhone modeļi saņems uzlabotus NFC sensorus un varbūt pat plašākas iespējas.

    Interesanti, ka ilgi gaidītajā OnePlus 2 modelī vairs nav atrodama NFC funkcionalitāte. Ražotājs no ierīču izmantošanas statistikas it kā esot guvis apstiprinājumu tam, ka NFC pirmajā OnePlus One tiek izmantots pārāk reti, bet tam ir grūti piekrist. Šobrīd arvien plašāk tiek izmantotas NFC iespējas aksesuāru pievienošanai viedtālruņiem. NFC atvieglo savienojuma nodibināšanu ar Bluetooth austiņām, fotoaparātiem, sporta aprocēm, bezvadu maršrutētājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma