Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC iepazīstina Eiropu ar HTC One M9+

    Jaunākie raksti

    HTC, šodien laidis klajā jaunāko papildinājumu jau labi zināmajai HTC One ģimenei – HTC One M9+.

    „Ar augstākās klases dizaina neatkārtojamību un uzlabotām tehnoloģiskām funkcijām HTC One M9+ pārliecinoši turpina realizēt HTC vēlmi ciešāk saistīt tālruņu lietotājus ar viņu interesēm,” norāda Valdislavs Berčenko, HTC vadītājs Baltijā. „Ar skaistā dizainā ietērptām jaudīgām attēlveidošanas un audio iespējām HTC One M9+ nodrošina patiesi labāko lietošanas pieredzi.”

    Reklāma

    HTC One M9+ ir mantojis jau ikonisko HTC pilnmetāla dizainu un papildināts ar jauniem, būtiskiem uzlabojumiem – 5.2” 2K ekrānu ar pirkstu nospieduma aizsardzību un HTC BoomSound ar Dolby Audio skaņu neaizmirstamai multimediju pieredzei. HTC jaunā un uzlabotā kamera ļauj uzņemt profesionālas fotogrāfijas ar vissmalkākajām niansēm un augstāko kvalitāti. Savukārt 128GB mikro SD karte dod iespēju saglabāt svarīgākos dzīves mirkļus.

    Pilnīga dizaina svētki

    HTC nemitīgas attīstības apliecinājums HTC One M9+ apvieno veiktspēju, izturību, meistarību un intuitīvu saskarni. Pārmantojot labāko no apbalvojumus guvušajiem HTC One M7 un HTC One M8, arī jaunajam HTC One M9+ ir lielisks, gluži vai juvelierizstrādājuma cienīgs dizains. Metāliskais vienlaidu korpuss ir ražošanas precizitātes un augstākās meistarības apvienojums ar pārsteidzoši greznu galarezultātu. Tā divu toņu – sudraba un rožaini zeltītā apdare viegli saplūst ar zeltīto apmali, kas pāriet matētā sudraba aizmugurē, izceļot spilgto un dzīvīgo ekrānu.

    HTC Sense 7: papildinājums Tev

    HTC One M9+ bagātina mobilo ieradumu dzīvi un ļauj kontrolēt notiekošo. HTC Sense ir viegli pielāgojams un, inteliģenti analizējot lietotāja iemīļotākās fotogrāfijas, tas smalki un intuitīvi pielāgo izskatu un izvēlētās aplikācijas, krāsu shēmas un fonus. Tāpat tas palīdz tālrunim kļūt par uzticamāko ceļabiedru. Analizējot atrašanās vietu, tiek pārveidots sākumekrāns, lai tajā tiktu attēlotas nepieciešamākās aplikācijas, nodrošinot, ka vajadzīgās funkcijas ir pieskāriena attālumā.

    Lieliska attēlu veidošana: saglabās Tavas labākās atmiņas

    Labākā kamera ir tā, kas tiek pastāvīgi nēsāta kabatā, tāpēc viedtālrunim ir jāspēj viegli un ātri veidot neatkārtojamas, radošas un interesantas fotogrāfijas. HTC One M9+ kameras veidotas tā, lai katru mirkli spētu notvert pārsteidzošā kvalitātē, dodot iespēju to skatīt atkal un atkal. Dziļuma mērīšanas sensors ļauj uztvert detalizētu vides informāciju un izvēlēties fokusa punktu, sniedzot iespēju veidot profesionālas kvalitātes portretus ar UFocus. Copy&Paste funkcija dod iespēju pārkopēt kādu personu no viena attēla citā, bet Dimension Plus piedāvā aplūkot fotogrāfijas no cita skatupunkta, vienkārši grozot ekrānu, tādā veidā radot 3D pieredzi.

    Labākie dzīves mirkļi notiek negaidīti, bet spontanitāte mēdz pārsteigt nesagatavotu. Impulsīvu fotogrāfu labākais draugs HTC One M9+ ar jauno HTC UltraPixel uz priekšu vērsto selfiju kameru, kas aprīkota ar dinamisko auto ekspozīciju, labi piemērojas fotografēšanai sliktā apgaismojumā, jo ar to jebkuros gaismas apstākļos iespējams veidot asus, dabiskus un proporcionālus pašportretus.

    HTC One M9+ galvenajai kamerai ir 20 megapikseļu izšķirtspēja, kas, veidojot fotogrāfijas vai video, ļauj akcentēt katru sīkumu. Ar 4K izšķirtspēju kamera spēj fiksēt notiekošo tādā kvalitātē, kas līdzinās jaunākajām filmām. Lai pasargātu HTC One M9+ kameru no skrāpējumiem, tās lēca veidota no safīra stikla, nodrošinot, ka fotogrāfiju un video kvalitāte nemainīsies tālruņa lietošanas laikā.

    HTC Sense 7 ar HTC EYE Experience programmatūru ļauj viegli uzņemt radošus pašportretus. Milzums jauno rediģēšanas efektu, tai skaitā Shapes, Prismatic un Elements, sniedz iespēju ielikt nedaudz savas personības katrā attēlā. Ar HTC Zoe aplikāciju ir iespējams ātri veidot neatkārtojamus mājas video, attēlus papildinot ar savai gaumei atbilstošu mūziku un ļaujot draugiem pievienot galerijā savus attēlus, tādā veidā kopīgi iemūžinot katru mirkli.

    Visus lieliskos attēlus ir arī viegli parādīt draugiem. Lai arī kur tie būtu saglabāti, HTC One Gallery sniedz iespēju ātri meklēt attēlus jebkurā fotogalerijā – tālruņa atmiņā, sociālajos tīklos vai kādā no mākoņa platformām. Šeit visi attēli ir atrodami pēc datuma, atrašanās vietas, notikuma, albuma vai pat paša attēla, izmantojot Image Match funkciju.

    Uzmundrinošs audio: sadzirdi atšķirību

    Lieliska attēlu un video skatīšanās pieredze pieprasa arī lielisku skaņu. HTC One M9+ ar HTC BoomSound garantē nepārspējamu skaņu. Jau ikoniskie dubultie, uz priekšu vērstie skaļruņi apvienojumā ar 5.1. kanālu Dolby® Audio telpiskā skanējuma simulāciju nodrošina neierastu, daudzdimensiju kinematogrāfisku skaņu. HTC BoomSound un Dolby Audio apvienojums nodrošina, ka pat nepievienojot austiņas vai ārējos skaļruņus, filmas ir skatāmas ar kinoteātrim līdzvērtīgu skaņas kvalitāti. Jebkuru melomānu pārsteigs tālruņa nevainojamā 24 bitu augstas izšķirtspējas skaņa, kas ir labāka pat par CD kvalitāti.

    Savienojot Tavu pasauli

    Viedtālruņi strauji kļūst par centrālo izklaides un laika kavēkli arī esot mājās, un HTC Connect ļauj viegli baudīt multimediju pieredzi ne tikai Tavā tālrunī. Trīs pirkstu pārvilkšana ekrānam ļauj savienot tālruni ar lielāko ražotāju, tai skaitā Harman Kardon, televizoriem vai ārējiem skaļruņiem, bet HTC Connect Playlist funkcija dod iespēju Tev un Taviem draugiem straumēt saturu no viedtālruņa uz citām mājas izklaides ierīcēm.

    Aizsargā savu pasauli

    HTC One M9+ ir jauns pirkstu nospieduma lasītājs, kas atrodas tālruņa priekšpusē – viens pieskāriens un telefons ir atbloķēts. Pateicoties īpašajam daudz virzienu sensoram, lai atbloķētu telefonu, ir vienkārši jānovieto pirksts uz nospieduma lasītāja – nav pat nozīmes, kādā virzienā attiecībā pret viedtālruni pirksts tiek novietots.

    Pieejamība

    Jaunais viedtālrunis HTC One M9+ Baltijas tirgū būs pieejams 2015. gada augusta beigās elektropreču veikalos. Tālruņa aptuvenā cena būs 799 – 829 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    23 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Maris Bergz
    16.07.2015 13:25

    Nu jau tas cenas paliek par trakam

    Artanis
    16.07.2015 13:42

    Aicinu pievienot šādiem rakstiem tag’u “apmaksāts reklāmraksts” nevis “preses relīze” – būs godīgāk pret lasītāju.

    16.07.2015 14:26
    Reply to  Artanis

    Šis raksts ir preses relīze un tai ir informatīva nozīme. Tas nav apmaksāts saturs.

    Sapnix
    16.07.2015 13:53

    Kursors jau sāk pārvērsties par kaut kādu preses relīžu lapu. Cenas arvien kosmiskākas

    16.07.2015 14:27
    Reply to  Sapnix

    Mēs diemžēl nevaram noteikt HTC produktu cenu politiku. Viņi neklausa mūs :/

    16.07.2015 14:34
    Reply to  Sapnix

    Tieši pretēji – darbojamies tā, lai preses relīzes būtu saistošas, par aktuālu tēmu un papildinātu pašu radīto saturu. Turklāt pēdējos mēnešos cenšamies relīžu skaitu mazināt, bet ir jāatceras, ka preses relīzes ir sadarbības daļa ar ražotājiem un to pārstāvjiem.

    Par ierīču cenām neuzņemamies atbildību.

    Aivars
    16.07.2015 15:28
    Reply to  Artis Abols

    Mēs ļoti gaidām (jau mēnesi ) Lg G4 jūsu testu rezultātus un Huawei P8 . Paldies par jūsu darbiņu !

    16.07.2015 15:46
    Reply to  Aivars

    Huawei P8 apskats būs ātrāk un tad kaut kad pienāks arī LG G4 apskats.

    16.07.2015 14:25

    Šis raksts ir preses relīze un tai ir informatīva nozīme.

    AiniSpainis
    16.07.2015 15:14

    Dizains un saskarne ir vienīgais ar ko HTC flagmaņi var lepoties. Pārējais nav ievērības cienīgs, jo pietrūkst aktuālāku inovāciju, kas aizrautu mūsdienu prasīgo patērētāju. Pēc savas HTC flagmaņu (M7; M8) lietotāja pieredzes varu pateikt, ka nav vērts atdot tādu naudas summu par ierīci ar kuru visu laiku ir kādas tehniskas problēmas.

    Rūdolfs Rancāns
    16.07.2015 15:27
    Reply to  AiniSpainis

    tieši tā.
    mans M7 sāk tuvoties 2 gadu jubilejai, bet baterija praktiski ir mirusi. Vienciparu skaitli pie baterijas procentiem neesmu redzējis ļoooti sen. Parasti pie 20-30% telefons jau ir miris.
    Garantijas remonts (LMT) arī praktiski neeksistē. Iedevu veselu sarakstu ar problēmām, bet labojot 70% no tā vienkārši ignorē. Kronis visam bija tas, ka LMT man paziņoja, ka IEBŪVĒTA BATERIJA ir AKSESUĀRS (!!!) un uz attiecas 6 mēnešu garantija.

    16.07.2015 15:49

    Ja nav atbalsta no ražotāja, tad pieklibo arī atbalsts. Rezultātā cieš patērētājs.

    AiniSpainis
    16.07.2015 19:05

    Jā, M7 akumulators bija švaks jau pašā startā. Mans M7 pēc gada lietošanas vairs nebija uzlādējams. Nodevu garantijā MTTC, kur to salaboja, bet slikti Kopā salika un ar visādiem hermētiķiem spraugas aizspieda. Savu neapmierinātību paudu HTC suportam. Nākamajā reizē, kad sūtīju uz garantiju ar kameras purple tint defektu arī pieminēju to faktu par ierīces draņķīgo salikšanu. Pēc nedēļas man piešķīra M8 jaunu kastītē M7 vietā. Tas bija patīkams pārsteigums. Tagad ar M8 mokos. Tev arī iesaku griezties uz oficiālo servisa centru nevis pie dīlera.

    16.07.2015 15:50
    Reply to  AiniSpainis

    Kādas inovācijas sagaidi no HTC, lai apsvērtu šī ražotāja telefona iegādi?

    AiniSpainis
    16.07.2015 17:12

    Piemēram, bezvadu akumulatora uzlāde; mitruma izturība; labāks kameras sensors; iebūvēts alus un vīna pudeļu ataisāmais.

    Kaspars
    16.07.2015 15:22

    cena arī + un sliktā nozīmē. Mobilo telefonu pasaulē tomēr ir konkurence, bet HTC izliekās, ka ir tikai 2-3 ražotāji (nav HTC Apple)

    Kaspars
    16.07.2015 15:38

    Kompānija raud par ievērojamiem zaudējumiem, bet tajā pašā laikā turpina vizuāli klonēt vecos modeļus ar mazliet uzfrišinātām iekšām, gluži kā Sony, divi tirgus neveiksminieki.

    Cena- nu par to satraukties var tikai mazajos tirgos, lielajos visu nosaka operatoru sadarbība un tieši tai ir viens no nosakošajiem faktoriem tālruņa veiksmīgai pārdošanai. Nav sadarbības ar operatoriem, nav spēcīga mārketinga, telefonu neviens neņems, šķiet Sony ir pamodušies un vismaz rietumeiropā sāk plakātus redzēt ar viņu telefoniem un dod “bezmaksas” bonusus. Arī LG līdzīgi reklamē savus G4, nu HTC gan klusums, paredzu, ka tieši viņi būs pirmie, kuri izkrīts no tirgus pavisam.

    16.07.2015 15:48
    Reply to  Kaspars

    Šobrīd Latvijā HTC ar operatoriem iet švaki un jaunais izplatītājs uzskata, ka telefonus pamatā jātirgo elektronikas veikalos. Šādi turpinot HTC Latvijā kļūs vēl nemanāmāks.

    Kaspars
    16.07.2015 16:01

    Pārstāviji acīmredzot nav pētījuši citu neveiksmīgu kompāniju galvenos klupšanas akmeņus un to risinājumus. Lasīju par Sony, kuri arī savulaik uzskatīja, ka lielajos tirgos tiem nevajag operatoru palīdzību, tagad gan lietas ir mainījušās.

    Šajā rakstā, pēdējā rindkopā ir minēts par to:
    http://www.cnet.com/uk/news/dear-sony-dont-get-out-of-smartphones-yet/

    Protams, šis raksts nav par Sony, bet viņiem ir līdzīgas pozīcijas- vieni vienīgi zaudējumi, pēdējos gados, un ja pārstāvis Latvijā uzskata, ka operatori tam nav vajadzīgi, nu vēlu viņiem veiksmi :)

    V16
    16.07.2015 16:45

    Nu jau pāris mēneši pagajuši kopš nomainīju M7 pret AscendMate7 un nenožēloju , pagaidām esmu ļoti apmierināts .Visu laiku biju HTC fans bet nu vairs neredzēju jēgu pārmaksāt , jo pat uz ”taustes sajūtām” HTC vairs nav pārāks …..
    Paldies Kristapam .

    17.07.2015 10:04
    Reply to  V16

    Paldies man, bet lai nu paliek…

    Mate7 bija visai traks aparāts pat man, kas ikdienā lieto Xperia Z Ultra. Bet tiesa – nostrādāts labi. Neesmu visādu dīvaino iOS saskarņu klonu fans, tāpēc sev diez vai izvēlētos Huawei un citus tā paša ceļa minējus.

    Mārtiņš Prīmanis
    17.07.2015 13:08

    Lietoju M9 jau pāris mēnešus. Nevaru galīgi sūdzēties. Ja gribas baigi piekasīties tad varētu mazliet pie galvenās kameras un baterijas dzīves. Lai gan pēc pēdējā updeita baterijas dzīve uzlabojās. Telefons negļuko, stādā viss stabili. Ieslēgšanas pogas novietojuma kļūdu atšķirībā no m7 un m8 arī novērsuši. Lai gan skatoties uz M9+ pirkstu lasītāja poga būtu ērtāka drošības ziņā. Htc labi pastrādājuši pie saskartnes, kas bieži vien ir noteicošais ikdienas lietošanā. Cik saprotu Htc stipri ierokas androīdā pielāgojot to sev. Līdz ar to stabīlāki telefoni un updeiti arī nav nepieciešami katru otro dienu. Ar šausmām atceros Sony z1 compact veikumu. Varētu teikt ka priecājos ka to brīnumu pakāsu, lai tiktu atpakaļ pie HTC. M9 ir tālrunis, kas neizceļas uz citu fona ar kkādu vienu ūber fīču vai kko citu (piemēram kruts ekrāns, bet korpuss pakaļā vai kkā tā), vienkārši viņā viss ir labs (varbūt nav pats top), Cerams sapratāt manu domu :)

    jonus
    18.07.2015 18:18

    kjip founs kas ir dargs bet diezgan parasts stipra viduvejiba nemot vera lielo cenu ,
    ta bija jasaprot ?

    Reklāma