Web Analytics
More
    Reklāma

    Pasaules čempionātu hokejā var skatīties arī mobilajā telefonā

    Jaunākie raksti

    Šogad visas Latvijas hokeja izlases spēles varēs skatīties arī telefonā un planšetē mobilajā televīzijā LMT Straume. Tāpat LMT klienti varēs vērot arī Pasaules čempionāta hokejā ceturtdaļfinālu, pusfinālu un finālu tiešraides, kā arī jauna formāta TV Hokeja studiju.

    Pirmo reizi televīzijas Hokeja studija, kurā Armands Puče un Oļegs Sorokins analizēs Latvijas izlases spēles, atradīsies lielveikalā – LMT mobilā satura centrā t/c Spice. No LMT centra tiks pārraidītas visas Hokeja studijas tiešraides jeb straumes. Papildus jau ierastajam TV Hokeja studijas formātam, ko redzēsim TV3, ekskluzīvi tikai LMT Straumē visi varēs skatīties padziļinātu spēles analīzi, ekspertu diskusiju ar īpašajiem studijas viesiem, kā arī uzzināt citus pasaules čempionāta jaunumus.

    Reklāma

    LMT prezidents Juris Binde: „Hokejs ir populārākais saturs LMT Straumē, jo Latvijā ir aizrautīgākie hokeja līdzjutēji, kas grib sekot līdzi mūsu hokejistu spēlei neatkarīgi no laika un vietas, kur viņi atrodas. Viedtālruņu skaits gada laikā strauji audzis un šobrīd jau gandrīz miljons Latvijas iedzīvotājiem ir viedtālrunis jeb sava mobilās televīzijas iekārta. Līdz ar to šogad noteikti būs rekordaugsts skatītāju skaits, kuri hokejam sekos līdzi arī savā telefonā.”

    LMT Straume ir mobilās televīzijas lietotne, kas pieejama arī interneta vietnē straume.lmt.lv. To var skatīties gan telefonā, gan planšetē, gan datorā, gan arī televizorā ar interneta pieslēgumu. Līdz ar ātrgaitas mobilā interneta 4G attīstību tagad mobilajos telefonos ērti var pārlūkot arī video saturu tiešraidē augstā kvalitātē. LMT Straumē ir tiešraides jeb straumes gan sporta, gan kultūras un izklaides pasākumiem, gan arī konferencēm un citiem aktuālajiem notikumiem valstī. Daļa satura ir pieejama arī video arhīvā. LMT Straumē ir iespēja arī atzīmēt sev interesējošās satura tēmas, lai nepalaistu garām aktuālās tiešraides.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps
    03.05.2015 09:21

    Visur aizmirst piebilst, ka lai skatītos caur šo LMT programmu hokeja tiešraides vajag arī tikai un vienīgi LMT netu…. ;) Ar citiem provaideriem nebūt skatīties! Gribat skatīties? Nākat pie LMT!
    Bet hell, ko ta neaizmirsīs pateikt lai tikai censtos aplikāciju ‘populāru’ padarīt mārketos.

    * Reklāmraksts, apmaksāts!

    P.S. Vakar skatījos caur Bites 4G netu pēcspēles interviju…. Nekāda vaina! Priekškam man LMT 3x dārgākais 4G? Bet nu brīnums vēl ka šos strīmus atļauj skatīties no citiem provaideriem….

    03.05.2015 13:24
    Reply to  Kristaps

    Šajā preses relīzē (par to, ka tā ir preses relīze norāda “PR” zem virsraksta) taču ir pateikts, ka šie labumi paredzēti LMT klientiem. Tāpēc cepienam nav pamata.

    P.S. Par preses relīžu publicēšanu naudu mēs pagaidām neņemam.

    bombelats
    03.05.2015 23:33
    Reply to  Kristaps

    Nu par to 3x dārgāku 4G , gan tā manāmi samuldējies.

    hams
    03.05.2015 23:37

    Pasakiet man, kas ir tiem cilvēkiem? Tiklīdz tiek ielikts kaut kāds raksts par LMT, tā uzreiz noteikti būs kāds, kas iebāzīsies ar LMT noniecināšanu un Tele2 vai Bite slavināšanu. Kaut kāds mazvērtības komplekss vai kas tas ir?

    davfreim
    04.05.2015 00:03

    Es to ļoti novērtēju, spēles ir brīvdienās, kad esmu laukos un nav te Wifi, un pat ar 3G kvalitāte bildei ir ļoti laba un nekas neraustās, źēl tikai, ka neuzvarējā pagaidām nevienu spēli.

    es
    04.05.2015 00:07

    Un cik begās izmaksā vienas spēles noskatīšanās?

    davfreim
    05.05.2015 10:20
    Reply to  es

    Necik, unlimited internets nav tik dārgs nemaz, bet pat ar 10gb pietis visam mēnesim + spēlēm.

    05.05.2015 11:10
    Reply to  es

    Šis pakalpojums laikam būs aktuālāks Neatkarības interneta pakalpojuma klientiem (9.99 eiro par neierobežotu internetu). Tad nav jāsatraucas par datu pārraidi, apjomiem, limitiem un mēneša maksām.

    Frants
    04.05.2015 18:50

    LMT mēģina pievilināt kārtējos vientiešus !!! Lai aizrijas ar savu straumi !

    05.05.2015 11:11
    Reply to  Frants

    Kas tā tāda par nesmuku runāšanu? Visi operatori ir uzņēmumi, kuru galvenais mērķis ir pelnīt naudu, tāpēc visos veidos cenšas piedāvāt klientiem noderīgus (un dažkārt arī izdevīgus) pakalpojumus.

    Ksspars Lccis
    04.05.2015 22:32

    es brīžiem nesaprotu. ja cilvēks grib būt lohs, viņš dodas uz lohiem.lv. Ja urla – tad uz urlaam.lv. ja tev ir nauda 4g trubai bet nav 20 eirorubļu neirobežotiem sakariem – atliek izgāzt žulti internetā…

    Vitālijs Sikuriņecs
    04.05.2015 23:33

    Žēl tik, ka nav ko skatīties. Mūsu valstsvienības sniegums neiepriecina. Vismaz līdz šodienai ne.

    05.05.2015 11:12

    To LMT laikam īsti nevar ietekmēt :)

    Reklāma