Web Analytics
More
    Reklāma

    Opera izlaiž pārstrādātu Opera Mini pārlūku Android operētājsistēmai

    Jaunākie raksti

    Opera Mini ir viens no interesantākajiem interneta pārlūkiem, kas daudzu lietotāju cieņu ieguvis vēl laikmetā pirms viedtālruņu izveides. Opera Mini panākumi balstīti uz gudru mājaslapu saspiešanu, padarot to apskati ātrāku un mazāk datus tērējošu. Opera tikko izziņojusi pavisam jaunu Opera Mini lietotni Android operētājsistēmai. Norādīšu, ka Google Play vēl arvien uzspiež veco Opera Mini lietotni, bet jauno Opera Mini meklē te.

    Opera Mini jaunais pārlūks ļoti atgādina Opera standarta pārlūku mobilajām ierīcēm. Esi apjucis? Neesi viens, jo Opera nākas katru reizi skaidrot Opera standarta pārlūka un Opera Mini atšķirības. Opera Mini pārlūks ir agresīvāks, datu saspiešana šim pārlūkam ir vienmēr aktīva, kamēr Opera pārlūkam tā ir ieslēdzama un izslēdzama.

    Reklāma

    Izstrādātājs norāda, ka Opera Mini pārlūks spēj mājaslapas saturu saspiest pat par 90%. Lietotāji norāda, ka jaunā Opera Mini beta versija spēja ietaupīt aptuveni 88% no pārraidītā datu apjoma. Jaunajā Opera Mini Android lietotnē ieviestas arī saskarnes izmaiņas, kas uzlabo lapu pārskatīšanu skārienjūtīgās ierīcēs.

    Šobrīd Opera lietotnes Android operētājsistēmā izmanto ap 130 miljoniem lietotāju, bet līdz 2017. gadam to skaits kāpšot līdz 275 miljoniem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    15.04.2015 12:02

    Šķiet būšu atkal lietotājs. Opera Mini labākais bija tas, ka teksts tika saformēts ērti lasāmās kolonās. Tad lasot atliek tik skrollēt uz leju.

    Reklāma