Web Analytics
More
    Reklāma

    Gada pēdējā ceturksnī Apple ASV gūst lauvas tiesu no aktivizētajiem viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Apple spējušu necerēti labi noslēgt gada pēdējo ceturksni ar neticamu viedtālruņu aktivizāciju skaitu. Ierasts, ka Android viedtālruņu skaits daudzas reizes pārsniedz Apple spējas un visu parādi diriģē Samsung viedtālruņi, bet šoreiz aptaujas veidā izpētīts, ka Apple ir nepārspēts līderis jaunu viedtālruņu aktivizāciju lauciņā ASV.

    Apple aktivizācijas aizņem tieši pusi no kopējiem jaunu viedtālruņu aktivizāciju apjomiem ASV. Tam seko Samsung ar 24% un pēc tam ir būtisks kritums pārējo ražotāju vidū. LG ieņem trešo vietu ar 11%, Motorola attiecīgi ceturto ar 4%. Pašā apakšā ir HTC ar 2%, Nokia ar 2%. Par lielu izbrīnu Amazon ieguvuši 1%. Aptaujā BlackBerry nav ieguvuši nevienu aktivizāciju.

    Reklāma

    Te būtu laiks piebilst, ka aptaujā piedalījās tikai 500 respondenti, tāpēc šī aptauja var arī nenorādīt uz patiesiem aktivizēto ierīču apjomiem, tomēr kaut kādu tendenci tā uzrāda.

    cirp_phone_brand_share_of_activations_q4_2014

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    26.01.2015 12:20

    Tagad, kad pieejami 4 izmēru iphone, un vecie modeļi, kas nebūt nav sūdīgi, maksā salīdzinoši lēti, daudzi izvēlēsies ios ierīci, nevis gļukaino, zaļo mēslu. Man ir KitKat uz ART, bet stabilas darbības joprojām nav, 2009. gada ipod touch strādā labāk. So FUCK U, Android.

    Naurelijs
    26.01.2015 17:34

    500 noteikti nav nekāds rādītājs. Es ticu, ka iespējams šis procents ir kāpies – ja es paņemu savus draugus, tad tie varētu būt 65%. Pēc jaunā iPhone 6 iznākšanas situācija manāmi ir pamainījusies.

    Reklāma