Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējamais Microsoft viedtālruņa un klēpjdatora hibrīds ar Windows 10 OS dizainera skatījumā

    Jaunākie raksti

    Ir informācija, ka kompānija Microsoft strādā pie ierīces, kura sevī apvienos viedtālruņa un klēpjdatora iespējas un funkcionalitāti. Jaunums būs orientēts visticamāk uz korporatīvo lietotāju sektoru. Atklātībā jaunumam jāparādās šī gada otrajā pusē.

    3D dizainers un liels Microsoft/Nokia fans – Omars Pirela (Omar Pirela) ir pafantazējis par doto tēmu un izveidojis video, kurā redzams, kā varētu izskatīties ierīce, kurai iespējams tiks dots Lumia Communicator vārds.

    Reklāma

    No dizainera skatupunkta raugoties, šai ierīcei jābūt samērā kompaktai. Tāpēc tā ir veidota kā atlokāmais viedtālrunis ar diviem lieliem AMOLED ekrāniem, fizisko klaviatūru, kā arī 20 megapikseļu izšķirtspējas kameru, kura papildināta ar ksenona zibspuldzi. Visticamāk, ka šādā variantā viedtālrunis sanāktu diezgan pabiezs, taču to attaisno iespēja izmantot aparātu kā mini klēpjdatora aizvietotāju.

    Lumia Communicator varētu strādāt divos režīmos, kā viedtālrunis un kā klēpjdators un ar nedaudz atšķirīgu saskarni. Tādā ierīcē visticamāk darbotos Intel procesors. It kā jau nekādu problēmu, jo ar šiem procesoriem darbojas Asus un Lenovo viedtālruņi, bet atcerēsimies, ka Windows Phone nav savietojams ar Intel procesoriem.

    Kā redzams, tad jautājumu vairāk kā atbilžu, taču tas neliedz novērtēt video materiālā to, kādā virzienā domā dizaineri, jo viņu idejas bieži vien mēdz materializēties reālos aparātos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artis Markots
    26.01.2015 11:39

    Nokia Communicator 4 :) Ehh… cik foršs bija mans pirmais telefons – Nokia 9100 Communicator…

    Reklāma