Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izziņo Cast for Audio

    Jaunākie raksti

    Iepriekš apskatītais Chromecast ir neliels televizora HDMI ieejā ievietojams puļķis, kas spējīgs bezvadu tīklā atskaņot filmas un dažādu tiešsaistes servisu saturu. Diemžēl Chromecast lielākā problēma ir nespēja pārraidīt skaņu uz mājas izklaižu centru. Tās pamatā ir neesoši skaņai paredzēti savienojumi.

    Google šo nespēju vismaz daļēji grasās labot ar Cast for Audio ieviešanu. Tas būs Chromecast idejas līdzinieks, tikai pamatā paredzēts skaņas bezvadu pārraidei mājas iekšējā tīklā.

    Reklāma

    Pavisam drīz pie pircējiem nonāks Google Cast Ready skaļruņi. Tos iesākumā ražos Sony, LG un Denon un Cast spēs atskaņot Deezer, Google Play Music, iHeartRadio, NPR One, Pandora, Rdio, TuneIn un vairākus citus tiešsaistes mūzikas servisus.

    Pagaidām Google precīzi neatklāj atsevišķas skaņas transporta ierīces iznākšanu. Tāpat netiek sniegta informācija par iespēju atskaņot mūziku no datorā vai viedtālrunī esošā satura. Vismaz sākumā viss tiks balstīts uz minētajiem mūzikas straumēšanas servisiem.

    google-cast-audio 001 google-cast-audio 003

    https://www.youtube.com/watch?v=8q0yZomXuSw

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Salvis
    06.01.2015 11:09

    Spriežot pēc ievietotā video, to pašu es varu darīt, piemēram, ar Spotify + Spotimote.

    06.01.2015 11:44
    Reply to  Salvis

    Šobrīd esošā informācija ir ļoti skopa. Nav daudzas nianses skaidras. Kaut vai par to pašu mazo ierīcīti ko spraust pie pastiprinātāja, lai nav nekādas diskutablas kvalitātes tumbas pa māju jāizmētā.

    Reklāma