Web Analytics
More
    Reklāma

    Google+ spēj uzlabot video Android aplikācijā un galddatora interneta pārlūkā

    Jaunākie raksti

    Google+ ir sociālais tīklojums, kuram neveicas tik labi, cik Google bija paredzējusi. Ik pa laikam serviss piedzīvo kārtējo fiasko, to pamet vadoši darbinieki un tiek mainīta Google+ seja un iespējas. Šobrīd Google+ ir viens no labākajiem (ja ne pats labākais) fotogrāfiju uzkrāšanas serviss tīmeklī, kā arī tiek piedāvāta ērta un visiem saprotama fotogrāfiju rediģēšana tiešsaistē.

    Google izlēmusi, ka laiks tikt galā arī ar lietotāju ielādētajiem video. Google+ servisam tiek pievienotas automātiskas un arī lietotāja ietekmējamas video uzlabošanas iespējas. Liels uzsvars tiek likts uz video stabilizāciju pēc tā uzņemšanas. Tāpat pastāv iespēja piemērot krāsas un izgaismojumu. Nākotnē tikšot pievienotas dažādas skaņas sakārtošanas un uzlabošanas iespējas, piemēram, vēja radītās šņākoņas noņemšana.

    Reklāma

    Automātiskā video uzlabošana netiks uzreiz uzspiesta. Google+ izanalizēs ielādēto video un pēcāk piedāvās dažādas tā uzlabošanas iespējas. Android viedierīcēs to apkalpos no Google+ aplikācijas atkarīgā Google+ Photos pavadošā aplikācija.

    Tiek norādīts, ka sākumā jaunā Google+ iespēja nebūs pieejama visiem. Tā tiks izlaista viļņveidīgi, kā jau Google ir ieradusi darīt. Jāuzmanās no video drebēšanas uzlabojumiem, jo tie var samazināt kopējo izšķirtspēju un attēlu padarīt ne tik asu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma