Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S6 varētu izziņot jau CES 2015 laikā janvārī

    Jaunākie raksti

    Jau ierasts, ka Samsung katru gadu uzsāk ar savu flagmani, iezīmējot citu ražotāju turpmākos centienus turpmākos 12 mēnešus pārliecināt pircējus iegādāties viņu visai līdzīgos viedtālruņus. Samsung vienmēr pasteidzas pirmie ar Galaxy S sēriju un pastāv iespēja, ka šogad jaunais flagmanis tiks prezentēts neierasti agri.

    CES 2015 laikā varam sagaidīt, ka Samsung izspēlēs savu spēcīgāko kārti – Galaxy S6. Tāpat izstādes laikā varētu tikt izziņots Galaxy S6 Edge ar liekot ekrāna malu.

    Reklāma

    Vēl šī gada Galaxy S5 modelis tika uzskatīts par dižpārdokli, bet tā pārdošanas apjomi nebija un nav pietiekami. Galaxy S5 saņēma daudzus pārmetumus par viedtālruņa lēto uzbūvi un augsto cenu. Samsung ir sapratis, ka vairs tik vienkārši pircēju nevar apvārdot, tāpēc jau kopš Galaxy Alpha laikiem varam redzēt vairākus daļēji metālā tērptus Samsung modeļus.

    No Galaxy S6 tiek gaidīti vairāki uzlabojumi, lai Samsung atkal neatgrieztos pie šī gada problēmām ar neizpārdotiem viedtālruņiem, kas tikai aizņem noliktavas un rada zaudējumus.

    Sintētisko veiktspējas testu aplikācijas jau ziņo, ka Galaxy S6 būs aprīkots ar 2160p ekrānu un ražotāja jaunāko astoņu kodolu Exynos 7420 procesoru. Tam būs 3 GB RAM un iekšējā atmiņa ne mazāka par 32 GB. Galaxy S6 varētu pat saņemt Android 5.0.1 Lollipop.

    Vairāk par CES 2015 lasi arī citos rakstos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma