Web Analytics
More
    Reklāma

    Minecraft veidotājs Mojang Android planšetdatoriem izlaiž spēli Scrolls

    Jaunākie raksti

    Iepriekš bija zināms, ka Minecraft veidotājs Mojang izlaidīs jaunu spēli un nu tas ir noticis. Spēle Scrolls šobrīd pieejama Android planšetdatoriem, bet tiek ziņots, ka spēle būs pieejama arī Mac un PC galddatoriem.

    Pavisam nesen Microsoft iegādājās Mojang. Darījums notika visai strauji un Mojang komanda pievienojusies Microsoft Studios, kas ir veidojuši tādas videospēles kā Halo, Forza un Fable. Microsoft sola attīstīt Minecraft (šonedēļ tā kļuva pieejama arī Windows Phone ierīcēm) un citus Mojang projektus, kā arī padarīt virtuālo pasauli bagātāku un ātrāku. Tāpat Microsoft turpinās spēli piedāvāt arī uz citām platformām: PC, iOS, Android, Xbox un PlayStation. Darījuma summa ir iepriekš baumoto 2.5 miljardu ASV dolāru apmērā.

    Reklāma

    Microsoft vadītājs Satja Nadella norāda, ka videospēļu spēlēšana ir populārākā nodarbe uz dažādām ierīcēm, sākot no datoriem, spēļu konsolēm un beidzot ar mobilajām ierīcēm. Katru gadu videospēļu baudīšanai tiek patērētas miljardiem stundu. Minecraft ir kas vairāk nekā tikai spēle – tā ir atvērtas pasaules platforma, ko veido lojāli spēlētāji, kas tiks turēti lielā godā arī Microsoft virsvadībā.

    Scrolls ir daļēji bezmaksas spēle, bet tajā pieejami pirkumi lietotnē. Spēle apvienot virtuālas armijas veidošanu un kāršu spēli, kas nedaudz atgādina pokemonu ideju. Armijas izveidi ir tikai puse no spēles, jo kaujas lauka stratēģiju jāizvēlas atbilstoši savām kārtīm. Sākotnēji pieejamas 350 dažādas iespēju kārtis, kas sadalītas četrām frakcijām.

    Spēli iespējams spēlēt vienatnē, kā arī kopā ar draugiem. Spēlētāji savā starpā var mainīties un tirgoties ar iespēju kartītēm.

    Clipboard04 Clipboard01 Clipboard02

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris Abdullins
    12.12.2014 10:46

    Visu cieņu raksta autoram, bet iesaku pirms raksta publicēšanas pārbaudīt visas kļūdas. Pirmā kļūda jau ir virsrakstā. Vēl viena kļūda ir raksta otrās rindkopas otrajā vārdā. Starp citu, spēle ir domāta tikai spēlēšanai uz planšetdatoriem, vai uz parastā ‘smārtfona’ arī var?

    12.12.2014 10:59

    Paldies par norādi, raksts pielabots. Spēle veidota planšetdatoriem un uz telefoniem tā nedarbosies, ja vien netiek izmantots Sony Xperia Z Ultra apmēru aparāts.

    h
    12.12.2014 14:12

    Paga spēle bija jau sen pieejama uz PC un Mac datoriem, tikai tā bija publiskā beta versijā, bet bija pieejama. Kaut kā stulbi uzrakstīts, ka vispirms uz Android planšetēm un vēlāk būs pieejama arī uz PC/Mac.

    Reklāma