Web Analytics
More
    Reklāma

    Decembrī SSE Riga norisināsies videospēļu prototipēšanas sacensība “Garage48 Gaming”

    Jaunākie raksti

    No 5. – 7. decembrim Rīgas Ekonomikas augstskolā norisināsies videospēļu prototipēšanas sacensība, jeb hakatonsGarage48 Gaming, kurā komandas 48 stundu laikā centīsies pārvērst savas videospēļu idejas darbojošos prototipos.

    Daudziem jau labi pazīstamas Garage48 sacensības, kurās dalībniekiem ierobežotā laikā jāizveido komandas un kopīgiem spēkiem sava ideja jāpārvērš veiksmīgā prototipā, tomēr šoreiz spēles noteikumi būs nedaudz mainīti – komandas strādās pie savu videospēļu fantāziju realizēšanas. Šāda mēroga starptautisks pasākums Latvijā notiks pirmoreiz un tas vienkopus pulcēs IT speciālistus, māksliniekus, dizainerus, mārketinga un biznesa entuziastus un speciālistus. Ņemot vērā gaming popularitāti un augošo industriju Latvijā, nav pārsteigums, ka kārtējās Garage48 sacensības atceļojušas uz Rīgu.

    Reklāma

    Garage48 “hakatona” formātā dalībnieki satiekas piektdienas vakarā, prezentē savas idejas un izveido komandas. Nākamo 48 stundu laikā komandas dalībnieku prasmes tiek liktas lietā, lai radītu strādājošu prototipu, ko vērtē mentoru žūrija.

    Dalībniekiem izstrādes procesā ar komentāriem, ieteikumiem un veiksmes stāstiem palīdzēs arī veiksmīgākie startup dibinātāji no Baltijas reģiona. Garage48 gaming ir lieliska iespēja videospēļu entuziastiem pierādīt savu spēju strādāt komandā un tikai pāris dienu laikā izveidot veiksmīgu startup kompāniju starptautiskās sacensībās.

    Arī šogad pasākumam ir plašs atbalstītāju loks. Galvenais pasākuma atbalstītājs –LGA, kā arī lieldraugi –Microsoft un TeliaSonera. Galvenais drukas medija atbalstītājs – Dienas Bizness.

    Reģistrējies jau tagad http://garage48.org/riga. Un spēles var sākties!

    Garage48-Gaming-info

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma