Web Analytics
More
    Reklāma

    23. oktobrī norisināsies DrupalCamp Baltics 2014 iesildošais pasākums

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš ziņojām, ka šī gada 24.oktobrī Rīgā, Mercure Riga Centre (Elizabetes 101) norisināsies atvērtā koda sistēmai Drupal veltīta starptautiska konference DrupalCamp Baltics 2014, kur nozares speciālisti dalīsies pieredzē un zināšanās par dažādām Drupal un biznesa attīstībai svarīgām tēmām.

    Konference notiks divās paralēlās prezentāciju sesijās, no kurām viena tiks veltīta tādām Drupal tehniskajām aktualitātēm, kā Drupal 8 iespējas, labāks UX ar prototipēšanas pieeju, Drupal ātrdarbība u.c. Savukārt paralēlajā sesijā būs iespējams uzzināt par jau veiksmīgi realizētiem Drupal projektiem. Piemēram, Igaunijas valdības pieredzi vienotās web platformas izstrādē, izvēloties Drupal visām ministriju mājas lapām.

    Reklāma

    Pasaulē Drupal ir viena no biežāk izmantotajām atvērtā koda sistēmām, kura ir piemērota, kā nelielu mājas lapu un interneta portālu izstrādei, tā apjomīgu interneta veikalu vai uz web bāzes balstītu informācijas sistēmu būvēšanai, vienlaicīgi ietaupot uzņēmuma laika un finanšu resursus.

    Dienu pirms pasākuma norisināsies pirms konferences meetup. Konferences organizatori sadarbībā ar Druid Wunderkraut Latvija ofisā (Mūkusalas 41b, Rīgā) plkst. 16:00 rīko pasākumu, ko vadīs Druid pārstāvis Lauri Eskola. Pasākuma gaitā neformālā gaisotnē notiks pieredzes apmaiņa un varēs pastrādāt pie Drupal uzlabošanas. Nepalaid garām šo pasākumu!

    Pieteikšanās DrupalCamp Baltics 2014

    • “Early bird” biļetes cena ir 25 EUR, savukārt no 2014.gada 22.oktobra plkst.12:00 biļetes būs iespējams iegādāties par 35 EUR.
    • Mediju pārstāvjiem, iepriekš reģistrējoties, konferences apmeklējums par brīvu.
    • Plašāka informācija par konferenci un reģistrēšanos pieejama www.drupalcampbaltics.com
    • Reģistrēšanās termiņš: 23.10.2014.

    DrupalCamp Baltics 2014 tiek organizēts sadarbībā ar Ferratum Group, Wunderkraut Latvia, Fenomen, DigitalOcean, Druid un Idynamic.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma