Web Analytics
More
    Reklāma

    Google plānojot piedāvāt iebūvētu Android vairāku logu režīmu

    Jaunākie raksti

    Vairāku logu režīms viedtālruņos ir kā nagla… riepā. Samsung vairāku logu režīmu uzspiež lietotājiem savās flagmaņu Galaxy Note un Galaxy S sērijās, bet neesmu nevienu redzējis, kas to spētu veiksmīgi izmantot. Apple ar iOS 8 ko līdzīgu ienesis iPhone 6 Plus modelī, bet Google plānojot ko dižāku un ērtāk lietojamu.

    Tiek norādīts, ka tik drīz Google veidoto vairāku logu režīmu varam nesagaidīt. Tas, visticamāk, nebūs gatavs līdz Android 5.0 L oficiālai izsludināšanai. Drīzāk galējo vairāku logu režīmu varēsim redzēt nākamajā Android versijā, kuras izziņošana gaidāma 2015. gada vidū.

    Reklāma

    Zemāk redzamie attēli izveidoti pēc avota sniegtas informācijas, bet tie nav 1:1 kopēti, lai aizsargātu ziņu sniedzēju.

    Vairāku logu režīma pamatā būs iespēja planšetdatora vai liela viedtālruņa ekrānu sadalīt uz pusēm, lai vienlaikus blakus būtu divas aplikācijas. Lietotājs varēs izvēlēties katras aplikācijas loga platumu.

    Līdzīga ideja ir šobrīd pieejama Samsung viedtālruņos, bet no Google tiek sagaidīts kas ērtāk lietojams. Vienā no blakus esošajiem logiem varēs redzēt arī mājas ekrānu ar ikonām. Sākumā sagaidīsim Nexus 6, Nexus 9 un Android 5.0 L, pēc tam arī ērtam vairāku logu režīmam būtu jānonāk pie lietotājiem.

    google-android-multitask-2 google-android-multitask-5 google-android-multitask-3 google-android-multitask-4 google-android-multitask-5

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edža
    08.10.2014 10:58

    Notē es visai veiksmīgi izmantoju to divlogu režīmu….. lai izmantotu internetbanku. Vienīgais kas man pietrūkst ir tas, ka ne visas aplikācijas to atbalsta vai arī tas neatbalsta visas aplikācijas. Ja nebūtu šī izmabtotu vairāk

    08.10.2014 11:03
    Reply to  Edža

    Aplikāciju ierobežojums Samsungā ir baiss mīnuss.

    Reklāma