Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon mudina bērnu grāmatu autorus izvietot savus darbus Kindle veikalā

    Jaunākie raksti

    Amazon pagājušajā nedēļā izsludināja Kindle Direct Publishing paplašināšanu bērnu grāmatām. Amazon, protams, vēlas papildināt elektronisko grāmatu plauktus ar jaunu saturu, toties Amazon sniedz pretī elektronisko grāmatu izveides rīku Kindle Kids’ Book Creator, kas paredzēts Windows un Mac datoriem.

    Kindle Kids’ Book Creator programmatūra palīdzēs autoriem izveidot ilustrētas bērnu grāmatas ar minimālu piepūli. Programmatūra palīdzēs precīzi aizpildīt visu nepieciešamo informāciju par grāmatu, kā arī ļaus to ielādēt Kindle kopējā bibliotēkā.

    Reklāma

    Amazon paredzējis, ka programmatūra rosinās jau esošus autoru darbus pārveidot elektroniskā formātā, jo tā atbalsta Word (doc/docx), HTML, Mobi, ePub teksta formātus, kā arī PDF, PNG, JPG, TIFF un PPM formātus attēlu pievienošanai.

    Autori no Latvijas arī var izvietot savas grāmatas Amazon veikalā, vien nāksies aizpildīt un fiziski aizsūtīt uz Amazon savu iesniegumu nodokļu nomaksai. Sazīmē ķinķēziņus, pievieno dažus vārdus angļu valodā… kas zina, varbūt bizness aizies.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma