Web Analytics
More
    Reklāma

    Pushbullet jauninājums ļauj atbildēt uz SMS datorā

    Jaunākie raksti

    Pushbullet ir viena no aplikācijām, ko uzskatu par obligātu savās Android viedierīcēs. Pushbullet pamatideja ir ērti pārsūtīt starp ierīcēm nelielas informācijas druskas – kādu tiešsaistes adresi, kādu bildi. Pushbullet aplikācija arī nodrošina paziņojumu rādīšanu galddatora ekrānā par notiekošo viedtālrunī. Aplikācija ziņo par ienākošo zvanu, par jaunu īsziņu, par WhatsApp un Skype aktivitātēm, par e-pasta saņemšanu utt.

    Clipboard01

    Reklāma

    Pēdējais aplikācijas jauninājums atnesis iespēju atbildēt uz SMS, kas saņemta viedtālrunī. Ērti atver vaļā paziņojuma logu datorā, ieraksti ziņu un nosūti. Pirms tam ir jāpārliecinās vai viedtālrunī un arī datora pārlūkā ir jaunākā Pushbullet versija. Man Chrome spraudni nācās manuāli atjaunināt.

    Pushbullet izstrādātājs palēnām šo aplikāciju aprīko ar dažādām interesantām un noderīgām papildus iespējām. Manuprāt, katram pašam der izmēģināt Pushbullet iespējas, lai pārliecinātos par aplikācijas noderīgumu.

    Pushbullet aplikācija bez maksas pieejama Google Play, kā arī tās darbības nodrošināšanai būs nepieciešams Chrome vai Firefox spraudnis.

    Clipboard02 Clipboard03

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma