Web Analytics
More
    Reklāma

    LG G3 veidtālruņa kompaktais variants – LG G3 s būs pieejams Latvijā augusta beigās

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) paziņoja, ka augstu atzinību ieguvušā viedtālruņa LG G3 kompaktā versija – LG G3 s būs pieejama Latvijā jau augusta beigās. LG G3 s nodrošina līdzīgu premium klases lietotāja pieredzi, izsmalcinātu Floating Arc metālisko dizainu un ātru Laser Auto Focus tehnoloģiju, kas pieejama G3, taču krietni kompaktākā variantā ar piecu collu ekrānu, tādējādi paceļot to klasi augstāk par citām vidējā līmeņa ierīcēm līdzīgā cenā.

    LG G3 s ir izstrādāts, lai apmierinātu zema līdz vidēja līmeņa viedtelefona segmenta klientus, kuri vēlas lielisku ierīci, kas ir krietni kompaktāka, taču pietiekami jaudīga, lai spētu darbināt pašas jaunākas aplikācijas. LG G3 s saglabā labākās G3 īpašības un funkcijas, nodrošinot tā vērtības un neietekmējot lietojamību.

    Reklāma

    LG G3 s aprīkots ar klasē lielāko piecu collu HD IPS ekrānu, tā attiecībai pret korpusu veidojot 74,1%, līdz ar to sasniedzot augstāko pakāpi vidēja līmeņa viedtelefonu segmentā, kā arī ar jaudīgu 2,540mAh akumulatoru ilgtermiņa darbībai. No lielākā brāļa, LG G3 s mantojis arī vairākas unikālas lietotāju saskares (UX) funkcijas, tostarp Laser Auto Focus un Touch & Shoot precizākai, labākai un tūlītējai attēlu uzņemšanai, Gesture Shot ērtākiem pašportetiem un Viedo klaviatūru ātrākai ievadei ar mazāk kļūdām.

    LG G3 s galvenās specifikācijas:

    • Čipkopa: Qualcomm Snapdragon™ 400 processors 1.2 GHz Quad-Core
    • Operētājsistēma: Android 4.4.2 KitKat
    • Displejs: 5.0-collu HD IPS (1280 x 720, 294ppi)
    • Atmiņa: 8GB / 1GB RAM / microSD
    • Kamera: aizmugurējā – 8.0MP ar Laser Auto Focus / priekšējā 1.3 MP
    • Akumulators: 2,540mAh (izņemams)
    • Izmēri (G x P x B): 137.7 x 69.6 x 10.3mm
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma