Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā iPhone 6 prezentāciju varam gaidīt jau 9. septembrī

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka nu ir skaidrs nākamās paaudzes Apple iPhone (saukta par iPhone 6) prezentācijas datums. Šodien vairāki mediji raksta, ka Apple jauno produktu varētu prezentēt ātrāk nekā paredzēts iepriekš – 9. septembrī (septembra otrā otrdiena). Paredzams, ka pārdošanā tas nonāks pāris nedēļu laikā no prezentācijas brīža, tātad jau oktobrī/novembrī tas varētu atceļot arī līdz Latvijai. Apple gan šo informāciju nav nedz apstiprinājusi, nedz noliegusi, taču ir vērts atcerēties, ka šobrīd aktuālie iPhone 5c un iPhone 5s pirms gada arī tika prezentēti septembra otrajā otrdienā.

    Baumu līmenī runā, ka šoruden Apple varētu prezentēt uzreiz divus iPhone. Viens būs “standarta” modelis, kas aprīkots ar 4.7 collu displeju, bet otrs – 5.5 collu “milztelefons”. Šobrīd aktuālie iPhone 5c un iPhone 5s ir aprīkoti ar 4 collu displejiem un arvien vairāk cilvēku (ietekmējoties no veikalu plauktos redzamajiem milžiem) sāk uzskatīt, ka tas ir pārāk mazs displeja izmērs. Tehnoloģiju mediji ir uzdoduši, ka Apple saviem piegādātājiem ir pasūtījusi saražot 70 – 80 miljonus abu izmēru telefonu un tas nozīmē, ka Apple sagaida milzīgu pieprasījumu pēc šīm ierīcēm. Salīdzinājumam, pēdējā ceturksnī Apple pārdeva 35.2 miljonus iPhone.

    Ja datums tik tiešām izrādīsies precīzs, tad jaunā Apple viedtālruņa prezentācija notiks uzreiz pēc IFA tehnoloģiju konferences galvenajiem notikumiem, kas Berlīnē norisināsies no 5. līdz 10. septembrim. Šogad Kursors.lv dosies uz šo tehnoloģiju izstādi, lai operatīvi ziņotu par tur redzētajiem jaunumiem. Arvien vairāk kļūst skaidrs, ka īsi pirms IFA (3. septembrī) Samsung prezentēs savu jaunāko Galaxy Note sērijas milztelefonu. Baumo, ka tas būs aprīkots ar 5.5 collu qHD izšķirtspējas displeju, 16 megapikseļu ISOCELL kameru un Qualcomm Snapdragon 805 procesoru. Personīgi man tas ir gada gaidītākais Samsung viedtālrunis un nevaru vien sagaidīt, kad varēšu to apskatīt.

    2014-08-05_2124

    AvotsRecode
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    19 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nettwerk
    07.08.2014 00:24

    Hmm, nebushu diezgan glaimojosh izteicienos. Vismaz ja ierices shis veidojums buus arii reaalais, tad nu kur Apple dodaas? Ne innovivitaates, ne originilitaates. Dizains atgaadina dikti Samsung. Tikai ieterpts dzelzs korpusaa ar iOS.

    07.08.2014 06:33
    Reply to  Nettwerk

    Man gan tie uzmetumi atgādina smuki samazinātus iPad.

    07.08.2014 08:40

    bikšeles slapjas, ne? Varēsi par 700 dabūt telefonu, kas tikpat kruts, cik ķīnieši pa 100.

    07.08.2014 09:03
    Reply to  mankulito

    Vecīt, kas notiek? Tev kaut kādi mazvērtības kompleksi, ka vairums komentāru tik indīgi un negatīvi? Raugies taču uz dzīvi plašāk un gaišāk. Nav jau tā, ka iPhone iegāde būtu tev uzspiests pasākums.

    Es gan ar interesi gaidu jaunos iPhone. Ja būs arī dabā tik smuki, varbūt būs jāpaķer. Specene ne visiem ir galvenais.

    07.08.2014 09:47

    Pret indi ar indi. Ar katru tavu komentāru, tu kretinē arvien vairāk. Kā tāds tīnis laukiem, siekalojas gar xboxiem, aifoniem un bumeriem, bet sauc sevi par tehnoloģiju ekspertu. Kādreiz normālus aprakstus taisīji, tad ieleca paurī, ka ir krutais rīdzinieks un deguns gaisā. Neķer kreņķi, vairs es te neuzturēšos, lai arī Arta raksti ir ok. Time to move. Vari neapgrūtināt sevi ar atbildi, tā mani nesasniegs.

    07.08.2014 09:50
    Reply to  mankulito

    Uh, oh, kas par neprecīzos faktos balstītu drāmu. Vislabākajās “Ugunsgrēka” tradīcijās :) Lai jauka diena!

    Ēriks
    07.08.2014 13:49
    Reply to  Nettwerk

    Man arī sākumā izskatījās pēc kaut kāda SamsungA.

    davfreim
    07.08.2014 09:55

    Vispār jau tie uzmetumi izskatās kā iPod touch jaunākais, un tiešām iPod touch, kas jau iznāca 4s iPhone laikā izskatās super.

    07.08.2014 09:58
    Reply to  davfreim

    Tas, protams, ir gaumes jautājums un par to būtu lieki strīdēties, tomēr man šie maketi (tāpat kā attiecīgi iPod touch un iPad dizaini) šķiet riktīgi smuki. Ja uz brīdi noliekam malā sarunas par inovācijām (tādu izteiktu, gala lietotājiem saprotamu un elpu aizraujošu inovāciju tāpat pēdējos gados ir maz), tad jaunie iPhone varētu būt smuks atjauninājums tiem, kas šobrīd vēl izmanto iPhone 4/4S.

    davfreim
    07.08.2014 10:56

    Pilnīgi piekrītu, pašam tagad ir 5S un jaunu ņemt netaisos, bet jau kopš iPod smukā dizaina iznākšanas cerēju, ka tādu telefonu uztaisīs, jo iPod touch šobrīd izskatās, manuprāt, ļoti labi.

    Žans
    07.08.2014 10:21

    Es jau protams neesmu sajūsmā “pagaidām” par 4,7 ekrānu. Bet zinot Apple un viņu vadību viņi kaut ko izdomās, ka to padarīt lietojamu ar vienu roku. Principā līdz ar iOS7, kad visa OS ieguva Back žestu, kļuva ar vienu roku ērtāk darboties arī ar 4collu ekrānu. Lai gan man joprojām ir siltas atmiņas pret iPhone 4 ar 3,5collu ekrānu. Tagad jau gandrīz divus gadus lietoju iPhone 5 64GB un jo vairāk tā diena tuvojas, kad nāks jaunais iPhone, jo vairāk man patīk mans iPhone 5. Bet nu gan jau pirms Ziemassvētkiem salūzīšu un paņemšu sev jauno ābolu. :D

    Nettwerk
    07.08.2014 10:23

    Nu bet kaadreiz gaidiju Apple prezentaacijas un jaunumus, jo bija kautas jauns, originaals un innovatiivs. Bet no iPhone 4s taa vairs nav. Nez kaapeec peedeejos gadus Microsoft keynote man piesaista vairaak. Varbuut es kljuudos, bet Microsoft prot un dodas pareizaa virzienaa.

    07.08.2014 10:28
    Reply to  Nettwerk

    Jā, pilnībā piekrītu, mums bija tā iespēja piedzīvot vairākas ļoti nozīmīgu produktu prezentācijas, kas pilnībā izmainīja tehnoloģiju pasauli un laika gaitā būtiski ietekmē arī visu sabiedrību. Tomēr tagad tādu “Oho!” momentu jaunu tehnoloģiju un produktu prezentācijās paliek arvien mazāk. Īpaši tas redzams pēdējo gadu viedtālruņu prezentācijās (jā, arī Apple gadījumā), kad jaunie modeļi ir tikai iepriekšējo modeļu uzfrišinājumi. No otras puses, nebūtu pareizi trakas lietas prezentēt katru gadu, jo cilvēki tām nespētu tikt līdzi un uzņēmumi, savukārt, to nevarētu atļauties. Vajag dažus gadus, kad notiek tehnoloģiju apguve un uzņēmumi spēj no tām nopelnīt, lai pēc tam radītu tā saucamās nākamās paaudzes tehnoloģijas. Tātad, visam savs laiks!

    Kas tieši tev simpatizē Microsoft attīstības virzienā? Produktivitātes lietas? “Viens Windows” uz visām ierīcēm?

    Nettwerk
    07.08.2014 10:51

    Iespejams neesi iipashi sajusma par Microsoft virzienu, kaadaa dodas. No pirmas versijas Surface Pro sekoju liidzi. Ja pastiisies peedeejo Surface Pro promo video, lai teiks nekas iipash, bet noziimiigi un innovatiivi. XBOX One beidzot tiek virziits pareizaa virzienaa. Sheit nerunaaju par speeleem, bet par pashu xbox lomu multi centra jomaa. Kur sleepjas tas viss? Ja nekljuudos, tad Windows 8.x ekosistema tiek attiistiita taa kaa jaabuut. Vismaz Apple taa meegjina, bet izskataas ka nesanaaks ko mainiit jo iOS ir taalu iegaajis. Par ko es runaaju, ja es pareisi saproru tad Universal Mode izstraadaajot applikaaciju straadaas ne tikai uz WP8, Windows 8, bet arii uz XBox. Rezultaataa tu vienreiz nopeerc un tev ir uz visam ieriiceem. Iespejams nesakariigi izteicos, bet ceru ka domu saprati.

    raivobambis
    07.08.2014 10:50

    Reti iegriežos, bet tomēr ir labi palasīties. Ja arī jāsaka, ka nav baigo inovāciju iekš ābol-telefona, tomēr man šķiet, ka lielākais un gaidītākais jaunums ir viss ap beats by dre. Gribu izjust vai tas bija tā vērts, lai to iekļautu Iphonā.

    Mārtiņš Namnieks
    19.08.2014 01:58

    Nesaprotu Apple sadaļa, bet jāpiemin Samsung, protams aiz matiem pievilkta saistība ir, datums un tuvākais/lielākais konkurents/dzelžu ražotājs, bet pa lielam Samsung milzīgās mārketinga naudas ietekme vai arī nepareizi

    19.08.2014 08:29

    Manā skatījumā gan viens, gan otrs ir nozīmīgs notikums. Man pat personīgi lielāka interese par Galaxy Note nevis Galaxy S sērijas jaunumiem, tāpēc arī nevarēju to nepieminēt.

    LOOK
    19.08.2014 13:24

    Ja godīgi tad Samsung Alfa dizans ir daudz labāks un interesantāks.

    19.08.2014 14:54
    Reply to  LOOK

    Tas laikam ir tas gaumes jautājums par ko cilvēki metas kauties :)

    Reklāma