Web Analytics
More
    Reklāma

    LG piedāva īpaši QuickCircle vāciņam izstrādātas spēles

    Jaunākie raksti

    Pierādot, ka QuickCircle vāciņš var būt tik pat līdzvērtīgi lietojams izklaidei, cik funkcionalitātei, LG Electronics (LG) šodien iepazīstināja ar pasaulē pirmo mobilo telefonu spēli, kas radīta īpaši LG G3 vāciņam. Tagad papildus iespējām pārbaudīt laiku, veikt zvanus un uzņemt fotogrāfijas, neatverot telefona vāciņu, LG G3 īpašnieki varēs ar QuickCircle vāciņu  izklaidēties, spēlejot bezmaksas spēli Puppy Pop.

    Puppy Pop ir mozaīkas spēle, kuru LG īpaši radījis G3 tālrunim ar QuickCircle vāciņu, lai to spēlētu vāciņa apļveida logā. Spēlētāji krāj punktus, velkot līnijas cauri trīs vai vairākiem vienādiem sunīšiem, ar mērķi pēc iespējas vairāk samazināt to skaitu spēles laukumā, pirms beidzas noteiktais laiks. Pēc tam ar iegūtajiem rezultātiem iespējams dalīties spēlētāja iecienītākajos sociālajos tīklos.

    Reklāma

    Puppy Pop ir jautrs un unikāls veids, kā izbaudīt QuickCircle vāciņa funkcijas, kā arī tas atspoguļo LG nepārtrauktos pūliņus radīt mobilo saturu, kas uzlabo tā produktu funkcionalitāti. Puppy Pop ir piemērs LG QCircle programmatūras izstrādes komplekta (SDK) daudzpusībai un elastībai, tas ir pieejams developer.lge.com, lai izstrādātāji varētu radīt jaunas aplikācijas un funkcijas QuickCircle vāciņam.

    Puppy Pop būs iespējams bez maksas lejupielādēt Google Play Store (play.google.com) un LG SmartWorld (www.lgworld.com) vietnēs no 23.jūlija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma