Web Analytics
More
    Reklāma

    LG atklāj G Pad 10.1 tehnisko specifikāciju un tā saņem 2 ar mīnusu. Sēdies!

    Jaunākie raksti

    LG varbūt ir liels viedtālruņu speciālists, bet ar planšetdatoriem ražotājam gadās visādi. Optimus Pad V900 bija milzum smags klucis ar vāju ekrānu un nelietojamu 3D kameru acu pāri aizmugurē. Pēc šī modeļa neveiksmēm bija jāgaida vairāk kā divi gadi, lai LG saņemtos izlaist nākamo planšetdatoru G Pad 8.3, kas tagad pieejams arī Google Play Edition versijā. Laikam jau labs…

    Jaunais G Pad 10.1 ir vērtējams kā vēstures liecība vai dziļa cieņas izrādīšana pagātnei, tas ir saņēmis pagaidām neprecizētu 1.2 GHz Snapdragon procesoru un 1 GB RAM. Planšetdatoram būs 800 x 1280 punktu 10.1 collas ekrāns, kas dod niecīgu 149 ppi punktu blīvumu. Planšetdatoram būs 5 megapikseļu kamera aizmugurē un 1.3 megapikseļi priekšā. G Pad 10.1 darbinās 8000 mAh, kas ir uzskatāms par plusu.

    Reklāma

    Jāatzīmē, ka jaunais G Pad 10.1 saņems dažas iezīmes no LG G3, bet planšetdators nekādi nespēs konkurēt ar G3 veiktspēju. Iespēju sarakstā būs G Series premium UX saskarne, KnockOn un QPair 2.0, kas ļaus pilnībā sinhronizēt un pat darbināt LG viedtālruni ar jauno G Pad 10.1 planšetdatoru.

    AvotsLG
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma