Web Analytics
More
    Reklāma

    QuickCamera aplikācija ļoti atgādina Motorola Quick Capture funkciju

    Jaunākie raksti

    Moto X bija viens no pirmajiem viedtālruņiem, kas maksimālas jaudas iztrūkumu kompensēja ar dažādiem papildus servisiem un daudzi aplikāciju izstrādātāji metās kopēt Motorola funkcijas, lai tās būtu pieejamas arī citos Android viedtālruņos. Active Display, Touchless Control un Quick Capture ir zināmākās Moto X iespējas.

    Par Active Display jau parūpējās AcDisplay aplikācija, to var uzstādīt Android viedtālruņos ar 4.4 KitKat. Aplikāciju būtu ieteicams izmantot ar AMOLED ekrānu apveltītos viedtālruņos, lai tā lieki netērētu lielu enerģijas apjomu.

    Reklāma

    Motorola Quick Capture tagad centīsies atdarināt QuickCamera aplikācija. Aplikācijas pamatideja ir jau esošās un uzstādītās kameras aplikācijas startēšana pagrozot viedtālruni rokā. Plika startēšana, nevis foto funkciju nodrošināšana.

    Aplikācija pagaidām ir diezgan vienkārša, katrs pats var pielāgot tās reakciju uz lielākām vai mazākām plaukstas kustībām. Tiek ziņots, ka dažbrīd var rasties problēmas ar slēgekrāna apiešanu un pamatā izmantotās kameras aplikācijas atrašanu, bet tas tikšot izlabots ar tuvākajiem jauninājumiem.

    Clipboard01 Clipboard02

    Katrs pats var izmēģināt QuickCamera aplikāciju. Ir tikai jāpiesakās Google+ QuickCamera grupā un jāaktivizē sevi kā aplikācijas izmēģinātāju Google Play veikalā.

    Biežiem kameras aplikācijas darbinātājiem varētu būt pat ērta šāda ieslēgšanas iespēja. Vai pats tādu lietotu ikdienā? Nezinu. Esmu uzlicis izmēģināšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma