Web Analytics
More
    Reklāma

    Sponsora raksts: Sociālā tīkla VKontakte Android aplikācijas jaunumi

    Jaunākie raksti

    Kuru aplikāciju jūs izmantojat katru dienu? Esam pārliecināti, ka viena no populārākajām aplikācijām jūsu viedtālrunī bija un ir sociālā tīkla VKontakte oficiālā aplikācija. Bet, neskatoties uz to, ka atverat aplikāciju katru dienu, vai esat pamanījuši pēdējos jaunumus?

    Pēdējā aplikācijas versijā ir pievienotas animācijas. Pēc izstrādātaju vārdiem tās ir „vienkāršs un saprotams veids, kā paust savas emocijas un jūtas brīdī, kad trūkst vārdu”. Šīs jautrās animācijas ne tikai dažādo komunikāciju, tās var izstāstīt veselu stāstu.

    Reklāma

    1 2

    Pēdējā aplikācijas atjauninājumā ir parādījusies arī paplašināta lietotāju meklēšanas iespēja. Tagad jūs tieši no aplikācijas varat meklēt lietotājus pēc valsts, pilsētas, vecuma, dzimuma un ģimenes stāvokļa.

    3

    Neaizmirsīsim arī par jaunām iespējām, kuras parādījās iepriekšējā aplikācijas versijā. Piemēram, grupu īpašnieki var izveidot ierakstus ar atliktu publikācijas laiku, moderēt lietotāju iesniegtās ziņas, kā arī veikt masu aptaujas.

    4

    Patīkami jaunumi sagaida arī mūzikas cienītājus. Tagad ir iespējams pārskatīt pašreizējo dziesmu sarakstu, lai uzzinātu, kāda dziesma būs nākamā, kā arī mainīt atskaņošanas secību vai izdzēst nevēlamās dziesmas.

    5

    Patīkami jaunumi sagaida arī mūzikas cienītājus. Tagad ir iespējams pārskatīt pašreizējo dziesmu sarakstu, lai uzzinātu, kāda dziesma būs nākamā, kā arī mainīt atskaņošanas secību vai izdzēst nevēlamās dziesmas.

    Aplikācija pieejama te: vk.cc/android

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    mrserge
    03.04.2014 23:54

    You must be fucking kiddin’ me. Portāla redakcija, lūdzu vienmēr pirms šādu un citu pirms tam redzēto kaku publicēšanas obligāti norādiet, ka šis ir reklāmas materiāls. Ielieciet šo informāciju kā pirmo, ko lasītājs izlasa pēc virsraksta, lai nesanāk «jūs lietojiet šo aplikāciju katru dienu» aplikācijai, par kuras esamību vairāk kā puse šī portāla apmeklētāju pat nezina.

    Kursors.lv
    04.04.2014 06:27
    Reply to  mrserge

    Tagad pie reklāmas rakstiem uzreiz augšā zem virsraksta tiks norādīts, ka par rakstu tas ir. Tāpat arī preses relīzes tiek atzīmētas uzreiz zem virsraksta.

    Pirms reklāmas rakstu publikācijas tie tiek rūpīgi atlasīti un pielāgoti, lai rada kaut kādu vērtību Kursora lasītājiem. Šādi raksti būs reti, bet būs, jo portāla pastāvēšanai finansējums ir nepieciešams. Paldies par izpratni!

    Reklāma