Web Analytics
More
    Reklāma

    Tigo.lv tev palīdzēs pārdot mantas, kuras vairs neizmanto

    Jaunākie raksti

    Pirms nepilna mēneša vēstīju par Latvijā jauno preču nomas servisu nomo.lv, kas ļauj ikvienam interesentam iznomāt dažādas elektronikas un sadzīves preces maksājot par to ikmēneša maksu. Šodien vēlos pastāstīt par vēl kādu interesantu jaunumu – preču pārdošanas palīgu Tigo.lv.

    Mūsdienu straujās tehnoloģiju attīstības ietekmē cilvēki nereti pērk vai saņem dāvanā jaunas preces tad, kad esošās vēl nav nolietojušās, un ir labā tehniskā stāvoklī. Tādējādi cilvēkiem, kuri nevēlas iesastīties aktīvā pircēju meklēšanā sludinājumu portālos, mājās uzkrājas daudz noderīgu mantu, kuras netiek izmantotas, taču kurām ir vērtība un kuras varētu izmantot kāds cits. Šo mantu vērtība nereti mērāma vairākos simtos eiro, un cilvēkam tie ir iesaldēti naudas līdzekļi. Turklāt šīs mantas zaudē savu vērtību ar katru dienu. Tigo.lv ir jauns un moderns serviss Latvijā, kas palīdz pavisam ērtā, ātrā un vienkāršā veidā pārvērst šīs mantas naudā, tādējādi palielinot cilvēka ienākumus un labklājību, un sniedzot papildus līdzekļus nepieciešamo preču iegādei.

    Reklāma

    Preču klāsts, kuras Tigo.lv pērk, ir ļoti plašs – sākot ar mobilajiem telefoniem, datortehniku, sadzīves tehniku, un beidzot ar sporta inventāru, dārglietām un mūzikas instrumentiem. Sīkāk ar preču kategorijām var iepazītieties servisa tīmekļa vietnē. Tāpat aicinu izlasīt arī servisa jautājumu un atbilžu sadaļu.

    [vimeo=http://vimeo.com/90100627]

    Tigo.lv serviss sastāv no trīs pavisam vienkāršiem soļiem:

    1. Klients, kurš vēlas pārdot kādu gadžetu vai citu preci, aizpilda pieteikumu Tigo.lv mājas lapā, norādot, ko tieši vēlas pārdot;
    2. DPD kurjers bez maksas šo preci aizgādā uz Tigo.lv klienta izvēlētā dienā un laikā (izpēti preču iepakošanas noteikumus);
    3. Tigo.lv šo preci novērtē, ņemot vērā tās tehnisko un vizuālo stāvokli, un 2 darba dienu laikā pārskaita naudu uz klienta bankas kontu. Ja naudas summa neliksies atbilstoša, to varēs atgriezt Tigo.lv un serviss bez maksas atvedīs atpakaļ preci.

    Pārdot preces Tigo.lv ir daudz ērtāk un ātrāk, nekā sludinājumu portālos, jo klientam nav jāmaksā par sludinājuma izvietošanu vai preces nogādāšanu nepieciešamajā vietā, kā arī nav jāmeklē piemērotākais pircējs, jāvienojas par abiem izdevīgu laiku un vairākas reizes jāatrāda prece. Tigo.lv garantē 100% drošību gan par to, ka klients saņems naudu par preci savā kontā jau 2 darba dienu laikā pēc to novērtēšanas, gan arī to, ka atvedīs preci atpakaļ klientam bez maksas gadījumā, ja piedāvātā naudas summa klientu neapmierinās. Tigo.lv visas iesūtītās preces novērtē pēc vairākiem kritērijiem: preces vecums, nolietojums, tehniskais stāvoklis, komplektācija, pieprasījums tirgū. Zemāk var apskatīties dažu prodkutu aptuvenās cenas, lai saprastu ar ko var rēķināties Tigo.lv lietotāji.

    Tigo.lv ierīču uzpirkšanas cenu piemēri
    Tigo.lv ierīču uzpirkšanas cenu piemēri

    Ideja ir pavisam neslikta, taču ir jāņem vērā, ka Tigo.lv arī jāspēj nopelnīt un tāpēc cenas par šādiem lietotiem produktiem var būt jūtami zemākas par tām, ko varam noorganizēt preces tirgojot citiem cilvēkiem “pa tiešo”.  Tigo.lv pārstāvji gan norāda, ka servisa piedāvātās cenas ir aptuveni 70% no produktu tirgus vērtības. Jāsaprot vai esam gatavi ērtības labad maksāt par šo pakalpojumu Tigo.lv nenopelnītās cenas starpības formā. Serviss darbojas jau no februāra sākuma un līdz šim to izmantojuši 1796 klienti.

    Būtu noderīgi, ja šī raksta komentāros padalītos ar savu pieredzi ar Tigo.lv, jo pie Nomo.lv raksta ir lasāma ļoti noderīga servisa iemēģinātāju sarakste.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    02.04.2014 17:43

    Tieši tikko izmēģināju.

    Gribēju notirgot:
    – xBox bezvadu kontrolieri
    – MacBook Pro lādētāju

    Lādātēju nepaņēma, jo pārāk specifiski.
    Kontrolieri paņēma.

    Forši, ka “nav čakara” – atbrauc, savāc un ieskaita naudu.
    Neforši, ka summu uzzināsi pēc tam (jo preci vērtē, kad saņem). Novērtēs, protams, zem tirgus vērtības, bet to arī gaidīju (jo kaut kur tak viņiem jāpelna).

    Kopumā esmu apmierināts!

    Rihards
    02.04.2014 20:15
    Reply to  Andis

    Vel nesecini vai esi apmierināts, ieskaitīs 2 eiro un tad sapratīsi ka pat ss.lv aizietu pa 5 eiro :D

    deni2s
    04.04.2014 17:00
    Reply to  Andis

    Dīvaini, MacBook Pro lādētājs šķiet vajadzīgāks par xBox figņu.

    Dendijs
    02.04.2014 17:53

    Kārtīgs reklāmkoments!!!

    Martins
    02.04.2014 18:47

    Hmm bet kur es varu nopirkt viņu nopirktās lietas?

    03.04.2014 09:42
    Reply to  Martins

    Martin,
    Tigo nopirktās preces tiek tālāk pārdotas lietotu preču uzpircējam, un tās nav iespējams no mums iegādāties. Bet Tev noteikti ir arī, ko pārdot :)

    Juris
    02.04.2014 23:47

    Par 150Eur vērtu nelietotu BluRay atskaņotāju saņēmu 30Eur.
    Iepriekš centos ss noritgot pa 70Eur. Divu mēnešu laikā nevienam nevajadzēja.
    Tā kā no liekām mantām vaļā var tikt, bet bagāts nepaliksi!

    Edgars
    03.04.2014 10:34

    Pārdevu Tigo Sony Ericsson Xperia X10, saņēmu 25 Eur.
    Viss notika ļoti ātri un ērti, nebija jātērē savs laiks sludinājumiem un jāliek savs telefona numurs sludinājuma serveros, jārunā ar cilvēkiem, jātiekas.
    Ja negribās čakarēties ,ļoti ērts serviss, ja ir laiks un vēlme ņemties, tad iespējams ss.lv

    Ilze
    04.04.2014 09:11

    Pirms ~1 mēneša pārdevu Tigo.lv savu Blackberry Bold, kurš bija ilgāku laiku mētājies pa atvilktni. Biju ļoti apmierināta ar servisu, gan arī to, ka varu pārdomāt, ja nu Tigo.lv ieskaitītā nauda par telefonu, mani neapmeirinātu.. tas “nesasien rokas”.

    guest
    06.04.2014 17:55

    shitais liek uzsmaidiit – Šeit norādītie dati būs pilnīgā drošībā un tiks izmantoti tikai naudas pārskaitīšanai uz Tavu kontu!
    a protokols tak ir HTTP !

    Pēteris
    20.04.2014 20:27

    Kaut kā neliekas dīvaini, ka nomo.lv un tigo.lv atveras gandrīz vienlaicīgi!? Man tā šķita, tāpēc 5 sekundes nic.lv WHOIS sadaļā un volā – abi domēni reģistrēti uz vienas un tā pašas juridiskas personas. Sakritība – nē, klaja cilvēku čakarēšana

    Pēteris
    20.04.2014 20:42

    Un ja ar to par maz, tad:
    1) Abām mājaslapām kājenē skaidri un gaiši rakstīts: “Developed by Armadillo”. Atkal sakritība?
    2) armadillo.lv, nomo.lv un tigo.lv domēnu īpašnieki savā starpā ir zināmi un iepriekš kopā strādājuši CityLife.lv ietvaros.

    Manuprāt, šādu informāciju uzreiz pieminēt varēja raksta autors, lai cilvēki, zin, ka visdrīzāk jaunā, svaigā iPhone vietā saņems kaimiņa veco, nolietotu nedaudz uzfrišināto ābolīti.

    eN
    05.05.2014 20:28

    Pilnigi debils serviss. Panemsim tavu preci 100 eur vertiibaa, pec tam par to iedosim 10. Tas pats, kas pirkt kaķi maisā, šoreiz tikai jāpārdod.

    Koļa
    06.10.2014 22:57

    kur tagad palicis tigo.lv? jau vairākas dienas nekas zem tigo.lv nav atrodams.
    Prasa loginu..

    Reklāma