Web Analytics
More
    Reklāma

    Photowall eksperimentālā aplikācija Chromecast īpašnieku mājas ballītēm

    Jaunākie raksti

    Google izveidojusi ērtu un vienkāršu aplikāciju Chromecast lietotājiem, kas ļauj koplietot fotogrāfijas televizora ekrānā. Photowall aplikācija paredzēta izmantošanai mājas ballītēs, lai katrs varētu uzņemt fotogrāfiju ar viedtālruni, nosūtīt to kopīgai apskatei un vēlāk arī YouTube filmas izveidei.

    Photowall visērtāk izmantot kopā ar Chromecast un Android viedtālruni, bet ielādēt attēlu varēsi no teju jebkura viedtālruņa interneta pārlūka aplikācijas, ievadot īsu Photowall aplikācijas norādītu adresi un piecu burtu kodu. Fotogrāfijas var ielādēt arī no galddatora ieejot Photowall Google Chrome Experiment mājas lapā. Ballītes laikā viesi ielādē fotogrāfijas Photowall servisā, kas pēcāk pats izveido YouTube filmu no visām iesūtītajām bildēm.

    Reklāma

    Ja vēl neesi Chromecast īpašnieks – nebēdā – Photowall iespējams izmēģināt arī datora ekrānā, sekojot augstāk minētajai saitei uz Photowall lapu. Man gan ir jāatzīst, ka izdevās no viedtālruņa ielādēt dažas fotogrāfijas savā Photowall galddatora “sienā”, bet uznirstošais Photowall logs neko neuzsāka demonstrēt. Iespējams, ka kādam no jums veiksies labāk. Nāksies izmantot Chrome interneta pārlūku galddatoram, kā arī uzstādīt tajā Photowall spraudni. Veiksmīgas rotaļas!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma