Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā radīta Flirtr aplikācija, kas vīriešiem palīdzēs savaldzināt daiļā dzimuma pārstāves

    Jaunākie raksti

    Latvijā ir tapusi mobilā aplikācija FlirtrApp, ko var izmantot tikai vīrieši un tā pilda personālā flirta padomdevēja funkcijas. Aplikācijas autori ir noskaidrojuši, ka 2/3 vīriešu vīriešu ASV un Eiropā ir pagalam kautrīgi, kad rodas izdevība uzrunāt sievietes un tas ir viens no tiešākajiem ceļiem uz atraidījumu. FlirtrApp līdzdibinātājs Artjoms Križanovskis saka: “Mēs esam izveidojuši aplikāciju, kas mainīs saziņu un ļaus vīriešiem iemācīties labāk komunicēt ar sievietēm. Panākumi arī cels aplikācijas lietotāja pašcieņu.”

    Aplikācija ir paredzēta tikai vīriešiem un tā 24 stundas diennaktī palīdzēs sarunāties ar daiļā dzimuma pārstāvēm iesakot labākās atbildes vai piedāvājot jautājumu idejas. Aplikācijā draugi un speciāli piemeklēti “flirta eksperti” varēs ieteikt savus padomus par to, kas būtu jāsaka sarunu biedrenei. Aplikācija varēs pievienoties Facebook čatiem un tādējādi draugi un “flirta eksperti” redzēs saraksti. Android un iOS aplikācijas sākotnēji tiks piedāvātas angliski runājošajiem lietotājiem ASV, jo tur ir ļoti izplatīti t.s. dating un pick-up pakalpojumi, taču aplikācijas veidotāji par perspektīviem uzskata spāniski runājošos reģionus. Ikviens servisa lietotājs varēs kļūt par “flirta ekspertu” un nopelnīt palīdzot citiem vīriešiem. Šī aplikācija varētu būt interesanta Mikam Ozoliņam. Jau tagad atvērta pieteikšanās uz servisu. Ieteiktu pasteigties, jo serviss būs ekskluzīvs un tajā varēs iekļūt tikai ar ielūgumiem.

    Reklāma

    mob_1 mob_2 mob_3

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gatis
    20.03.2014 15:13

    Cerams ka “ekspertu” veikumu varēs arī kaut kur redzēt, piemēram, apskatīt katra “eksperta” profilu kur var redzēt kādas čiepas pats “eksperts” ir savaldzinājis. Savādāk sanāk, ka man kā lietotājam jāuztic sava meitene čalītim, kas itkā skaitās eksperts. :)

    21.03.2014 11:58

    Paldies Kristap par rakstu!
    Gati, atbildot uz Tavu jautājumu – aplikācijā būs speciāla sadaļa “Flirta ekspertu tops”, kur pēc reitinga principa un cilvēku komentāriem varēs redzēt labākos padomu devējus. Ja rodās papildus jautājumi rakstiet vai kādam ir papildus komentāri vai ieteikumi, priecāsimies visus uzklausīt un uzlabot :) Rakstiet uz info@flirtrapp.com

    Sandijs
    22.03.2014 17:54

    Miks Ozoliņš būs galvenais eksperts? :D

    23.03.2014 21:26

    Un pēc tam reālajā dzīvē runās mikrofonā -> austiņām un gultā arī pa kluso samainīsies ? :)

    Reklāma