Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung atbilstošu procesoru izlaidīs īsi pirms 64-bitu Android prezentēšanas

    Jaunākie raksti

    Kad beidzot Samsung pievērsīsies 64-bitu procesoru izveidei? Samsung pārstāvis apliecinājis, ka 64-bitu procesora galvenais jautājums ir Android operētājsistēmas gatavība atbalstīt 64-bitu arhitektūru. Neesot jēgas lieki ieguldīt naudu izstrādē un ražošanā, ja netiek piedāvāta atbilstoša Android operētājsistēma.

    Tiek minēts, ka Qualcomm jau izstrādā 64-bitu procesorus viedtālruņiem, bet Samsung spītīgi turas pie pragmatiskā ceļa. Samsung labāk izstrādā vairākus interesantus un konkurētspējīgus procesorus esošajai Android ekosistēmai, nekā skrien laikam pa priekšu un beigās apdedzinās. 64-bitu procesoru izstrāde viedtālruņiem nenoliedzami ir ļoti nozīmīgs solis uz priekšu un Samsung esot gatavi to atbalstīt ar atbilstošiem procesoriem. Samsung sola nenokavēt 64-bitu Android ēras sākumu.

    Reklāma

    Milzīgajā Android spēļu laukumā būs izmaiņas, jo arī Intel gatavo Bay Trail 64-bitu procesorus mobilajā ierīcēm. Uz Intel Atom bāzētie Bay Trail būšot pieejami jau pavasarī vai vasaras sākumā un tie lēnām pāries no ekskluzīvas Windows 8.1 apkalpošanas uz Android. Tiek arī brīdināts, ka 64-bitu mobilo aplikāciju izstrāde sākumā varētu būt niecīga, tāpēc paies labs laiciņš, kamēr 64-bitu Android iedzīvosies mūsu ikdienā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma