Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy Note7 uzliesmošanu saista ar pārāk agresīvu izmēru un svara samazināšanu

    Jaunākie raksti

    Samsung ir solījis līdz gada beigām paziņot par Galaxy Note7 nedienu iemesliem, bet līdz tam mums nāksies iztikt ar dažādiem pieļāvumiem. Uzņēmums Instrumental ir izjaucis Galaxy Note7, lai vismaz aptuveni noteiktu viedtālruņa vājos punktus.

    Instrumental uzskata, ka Samsung ir pārāk agresīvi veidojis Galaxy Note7 iekšējo dizainu, vēloties panākt pēc iespējas mazākus kopējos viedtālruņa izmērus. Akumulatoram atstāta pārāk maza vieta, ka novedis pie akumulatora uzbūves un izmēru optimizēšanas. Tiek uzskatīts, ka Galaxy Note7 akumulators pat normālas lietošanas laikā var uzpūsties un aizdegties.

    Reklāma

    Ap akumulatoriem viedtālruņos parasti tiekot atstāta brīva vieta aptuveni 10% no akumulatora tilpuma. Tādējādi tiek nodrošināta nedaudz labāka dzesēšana un viedtālruņa “iekšas” necaurdur akumulatoru, ja arī tas sāk pūsties.

    Instrumental uzskata, ka Samsung vadība varētu būt likusi inženieriem pārkāpt vairākus viedtālruņu ražotāju vispārpieņemtos drošības nosacījumus, lai spētu piedāvāt pircējiem vēl mazāku viedtālruni ar ilgāku akumulatora darbības laiku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    06.12.2016 12:34

    gribu plānāku! vēl plānāku! kaimiņam ir par 0.5mm plānāks, es naktīs mokos un nevaru aizmigt!

    ja pircējiem piedāvātu max plānas trubas ar ārējo ventilatoru, kuru nerēķinātu pie kopējā biezuma (jo dažas minūtes mērīšanās laikā varētu iztikt bez propellera), man šķiet, ka ar nelielu piepūli veikalotāji spētu iebarot pircējiem arī šādu konceptu )

    Skābene
    06.12.2016 13:33
    Reply to  x

    Bija laiki, kad modē bija pēc iespējas mazāki telefoni. Tagad atkal cita galējība!

    Reklāma