Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft izziņo Windows Holographic minimālās prasības datoram

    Jaunākie raksti

    Windows Holographic ir gaidītākais galddatoru Windows 10 jaunums, kas pie lietotājiem nonāks nākamajā gadā kā daļa no Creators Update. Windows Holographic ļaus lietot Windows 10 operētājsistēmu ar virtuālās realitātes brillēm Oculus Rift, HTC Vive un nesen izziņotajām Lenovo, HP un Dell virtuālās realitātes brillēm, kas maksās sākt no 300 dolāriem.

    Windows Holographic darbinās Windows 10 saskarni, tāpat būs pieeja Universal Windows Apps. Lai šo visu redzētu virtuālās realitātes brillēs, būs nepieciešams dators ar vismaz 4 GB RAM, USB 3.0, DirectX 12 un četru kodolu procesoru. Tāpat būtu ieteicama vismaz 1.5 m x 2 m brīva vieta telpā. Windows Holographic sadarbosies ar dažādiem sensoriem, piemēram, būs iespējams noteikt lietotāja atrašanos telpā.

    Reklāma

    Sākotnēji tika ziņots, ka Microsoft plānos ir piedāvāt Windows Holographic iespējas tikai salīdzinoši ļoti dārgajām HoloLens virtuālās realitātes brillēm. HoloLens virtuālās realitātes brilles ir pieejamas izstrādātājiem, tomēr Microsoft solis, atļaujot Windows Holographic darbināšanai izmantot citu ražotāju brilles, liek domāt, ka pie pircējiem (mājas lietotājiem) HoloLens varētu arī nekad nenonākt.

    https://www.youtube.com/watch?v=Gu09UWqS8-Q

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    22.11.2016 13:08

    Hehe, lai ar šiem vēdlodziņiem aprīko kādu zīmuļu biroju. Un pēc tam video no novērošanas kamerām, kur redzams, kā viņi tur beztēmā vicinās, ieliek YouTube.

    Reklāma