Web Analytics
More
    Reklāma

    Tās vairs nav baumas – Xiaomi testē ASV sakaru tīklus, 2017. gadā ieies tirgū

    Jaunākie raksti

    Aizmirsti par baumām! Xiaomi jau šobrīd aktīvi strādā, lai nākamajā gadā ASV piedāvātu iegādāties savus viedtālruņus. Iespējams, ka veikalu plauktos Xiaomi viedtālruņi nonāks jau gada pirmajos mēnešos. Šis solis no Xiaomi tika gaidīts jau kopš 2010. gada, tomēr ražotājs izvēlējās apgūt Ķīnu un Āzijas tirgus.

    Baumas par Xiaomi pasaules plāniem pastiprinājās, kad bijušais Google Android vadītājs Hugo Barra 2013. gadā pārgāja strādāt pie Xiaomi (nelabvēļi melš, ka Barra nebija spējis darbavietā novaldīt zuti biksēs, tāpēc nācās aiziet Google). Barra kļuva par Xiaomi viceprezidentu, kas atbild par uzņēmuma globālo darbību.

    Reklāma

    Kāpēc šī ziņa ir svarīga mums? Jo arī Eiropa gaida oficiālu Xiaomi un citu līdzīgu Ķīnas ražotāju (Meizu, OPPO, Vivo u.tml.) nonākšanu oficiālā pārdošanā. Tiek pieļauts, ka Ķīnas ražotāji pārlieku neaizraujas ar patentu apmaksāšanu, kas var novest pie ļoti dārgām tiesvedībām, tikko uzņēmumi spers kāju ASV vai Eiropā. Tieši tas arī ir atturējis minēto Ķīnas ražotāju izplešanos ASV un civilizētajā pasaules daļā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    01.11.2016 10:30

    “Tiek pieļauts, ka Ķīnas ražotāji pārlieku neaizraujas ar patentu apmaksāšanu, kas var novest pie ļoti dārgām tiesvedībām, ”

    tāpēc, tiklīdz šīs lietas tiks sakārtotas, minēto ierīču cenas aizbāzīs muti visiem, kas tagad tīksminās par lētajiem ķīniešiem vs veikālā nopērkamajiem!

    x
    01.11.2016 11:48
    Reply to  Lapsinieks

    chainaceha ražojumi nekur nepazudīs, un klāt nāks arī citi. Cilvēks varēs izvēlēties – pirkt balto ķīnieti vai pelēko (nu, dzelteno).

    Krotow
    02.11.2016 13:51
    Reply to  x

    Ņemot vērā pieredzi ar pēdējiem Xiaomi modeļiem, amurikāņiem būs iespēja izvēlēties, vai pirkt par 100$ dārgāk vai čakarēties ar lokalizāciju.

    Reklāma