Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung peļņa tomēr krīt par 30% pēc Galaxy Note7 krīzes

    Jaunākie raksti

    Samsung izziņojis jaunākos finanšu rezultātus, kas parādījuši uzņēmuma peļņas kritumu par 30%, kad to salīdzina ar iepriekšējo gadu. Peļņu noēda Galaxy Note7 atsaukšana visā pasaulē, turklāt tiek pieļauts, ka Galaxy Note7 atsaukums ietekmēs Samsung finanšu rādītājus vēl vismaz divus, varbūt pat trīs ceturkšņus.

    Trīs mēnešu laikā Samsung peļņa bijusi 4.6 miljardi dolāru, kas ir 30% samazinājums pret iepriekšējā gada šo pašu periodu. Par 30% nokrita arī Samsung mobilās divīzijas apgrozījums trīs mēnešu periodā. Baumas norāda, ka Samsung varētu pavisam atteikties no Note zīmola, bet par to mēs uzzināsim tikai nākamā gada rudenī.

    Reklāma

    Samsung šobrīd ļoti aktīvi strādā pie Galaxy S7 un Galaxy S7 edge modeļu pārdošanas. Viedtālruņi saņemšot vairākas Galaxy Note7 paredzētās iespējas ar programmatūras atjauninājumiem. Tāpat Samsung piedāvā vāciņu un divus pieliekamus objektīvus, ja izvēlēsies iegādāties Galaxy S7.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    31.10.2016 16:22

    Nekas, nākamajam Note piemetīs sotaku cenai un atgūs visu ar uzviju… Un cilvēki tāpat pirks un teiks, ka lētāks par Apple.

    Diktatorx
    01.11.2016 15:15
    Reply to  Kaspars

    Tas tāpēc, ka viņš tiešām arī būs lētāks un 10 x jaudīgāks par apple;-)

    Kaspars
    01.11.2016 15:45
    Reply to  Diktatorx

    Kārtējais anonīmais trollis…

    Artūrs Trubačs
    31.10.2016 18:57

    Tik lielai kompānijai, kas tas ir 30% tie tak nav 50% Es jau gan vairāk par slavu uztrauktos Samsung vietā nekā par finanšu rādītājiem, nekas notirgos vairāk ledusskapjus un izlīdzināsies naudas plūsma :)

    Lapsinieks
    31.10.2016 19:24

    Tādam Samsunga, protams, pie kājas. Bet tiem pensionāriem, kuru pensiju fonds ir iepircis Samsung akcijas – tas varētu izrādīties diezgan sāpīgi. Galu galā – tā arī šajā virtuālajā naudas pasaulē ir gandrīz vienīgā vieta, kur par to pārliecināties – savas bankas izdrukā par pensiju plāna otrā līmeņa ienesīgumu.

    Skābene
    01.11.2016 10:38
    Reply to  Lapsinieks

    Pensiju otrais līmenis nav domāts pensijas uzkrāšanai, bet gan bankas barošanai! Vēl vecajos labajos laikos, kad pensiju 2.līmeni pārvaldīja Valsts kase, tas tik tiešām kaut ko pelnīja! Kad atdeva bankām, sekoja tikai un vienīgi zaudējumi, par kuriem banka vēl nekautrējās atskaitīt pārvaldīšanas komisijas maksu! Fondam jau pa lielam pofig tā naudas atguve. Ja noteikumi saka, ka kaut kas jāpērk, viņi pērk, ja noteikumi saka, ka reizi piecos gados kaut kas jāpārdod-pārdod. Tava pensija fondam pie vienas vietas!

    Onka
    02.11.2016 10:38
    Reply to  Skābene

    Jap. Tieši to dzirdēju no viena pazīstama finansista. Ja atnāk cilvēks ar piķi un saka, ka vajag kaut ko darīt, tad šamie arī dara, jo nelaidīs jau to cilvēku prom. Kaut gan pirkt īsti uz doto brīdi nav ko, jo nekas neizskatās perspektīvs. Ar pensiju fondiem tāpat…

    Lapsinieks
    31.10.2016 19:27

    i nebrīnītos, ja samsungs (mob.divīzija) aizietu pa to pašu taku kā LG, Sony, HTC – tie visi, kas tabuliņās ir zem nosaukuma “others”. Un pie visa tā, nevajag aizmirst, ka Samsungs vēl nemaz NAV aklājis cēloni. Te prasītos pilnīga Samsung mob.ierīču tirdzniecības pārtraukšana!

    Skābene
    01.11.2016 10:42
    Reply to  Lapsinieks

    Nu varēja jau teikt, ka muļķi nemāk lādēt! Vai, ka atstājot telefonu Floridas saulē mašīnas saļonā jebkurš telefons var aizdegties.
    Bet viņi neiet šo ceļu, atzīst vainu, atdod naudu, vai nomaina pret citu modeli. Domāju, ka tehniskās niansēs viņi neizplūdīs, un cerēs uz to, ka sabiedrībai ir īsa atmiņa!

    oldschool zerolemon fan
    03.11.2016 01:40

    Cēlonis visticamāk tieši korelē ar samsung mantkārību. Pārmudrīja kaut ko ar ātro baterijas uzlādi un/vai tās sastāvu.

    Tā vietā lai ieliktu normālu (lielu), jau pārbaudītu bateriju ar parasto (lēno) uzlādi, ievieš mazas (~3000mAh) baterijas, bet ar ātro uzlādi. Pilnīgi garām no mana skata punkta.

    Savu ZeroLemon 9300mAh atstāju uzlādēt pa nakti, bet daru tikai ne biežāk kā reizi nedēļā. Nevis kā 99% jauno trubu spiesti lādēt katru dienu pat vairāks reizes dienā. Pilnīgs čau.

    Reklāma