Web Analytics
More
    Reklāma

    Zināmi 12 Latvijas uzņēmumi, ko TWINO vedīs uz Eiropas vadošo start-up festivālu “Slush”

    Jaunākie raksti

    Finanšu tehnoloģiju kompānija TWINO uz Eiropas vadošo un prestižāko jauno uzņēmumu pasākumu “Slush” vedīs Latvijas jauno progresīvo uzņēmumu delegāciju: “Toneboard”, “Notakey”, “Nordigen”, “Anatomy Next”, “Dripit.io”, “WhatTheBus”, “Poker Art”, “Sorry as a Service”, “Swipegateway.com”, “Walmoo”, “Qfer” un “Zoomcharts”.

    “Globāls skatījums jau pašā darbības sākumposmā ir tas, kas spēj izcelt ideju tūkstošiem citu vidū. “Slush” sniedz iespēju mācīties no citiem un piesaistīt sev Eiropas un pasaules līmeņa spēlētāju uzmanību. Mēs ceram, ka Latvijas dalībnieki to izmantos un Latvijai būs par kādu veiksmes stāstu vairāk. Vai un kā uzņēmumi izmantos sniegto iespēju, jau ir atkarīgs no viņiem pašiem,” skaidro TWINO Investīciju platformas vadītājs Jevgeņijs Kazaņins. “Papildus šobrīd zināmajiem uzņēmumiem braucienā uz “Slush” kopā ar mums dosies arī četri “Startin.LV” rīkotā “Startup Slalom” hakatona uzvarētāji,” turpina J.Kazaņins.

    Reklāma

    Dalībai start-up gada notikumā pieteikties tika aicināti jaunie daudzsološie uzņēmumi ar produkta eksporta ambīcijām. Latvijas delegācijas dalībniekus izvēlējās TWINO sadarbībā ar Latvijas Start-up uzņēmumu asociāciju “Startin.LV” un IT koprades telpu “TechHub Riga”.

    Viens no uzņēmumiem, kas dosies uz “Slush” pasākumu ir “Nordigen”, kuru pakalpojums atvieglo kredītņēmēju bankas izrakstu analīzi finanšu nozares uzņēmumiem, šo procesu automatizējot. “Nordigen” vadītājs Rolands Mesters saka: “Esam ļoti priecīgi, ka TWINO ir devis iespēju mums pievienoties Latvijas pārstāvjiem “Slush”. Līdz šim esam ļoti aktīvi centušies paplašināties Somijas tirgū, un dalība “Slush” mums ļaus satikt vairākus potenciālos sadarbības partnerus vienuviet – tā ir reta izdevība.”

    Prognozēts, ka “Slush” festivālu apmeklēs vismaz 15 000 dalībnieku, vienkopus pulcējot apmēram 2 000 start-up uzņēmējus, vismaz 800 potenciālos investorus un 700 žurnālistus no vairāk nekā 100 pasaules valstīm. Pasākums, ko mēdz raksturot arī kā “Burning Man meets TED”, norisināsies 30. novembrī un 1. decembrī Somijas galvaspilsētā Helsinkos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma