Web Analytics
More
    Reklāma

    Tele2 izziņo 2016. gada trešā ceturkšņa finanšu rezultātus

    Jaunākie raksti

    Mobilo sakaru operators “Tele2” šī gada trešo ceturksni noslēdzis ar ievērojamiem darbības rezultātiem, investīcijām un sasniegumiem – klientu skaits pieaudzis par gandrīz 21 tūkstoti, savukārt apgrozījums, salīdzinot ar pērnā gada trešo ceturksni, palielinājies par 7,4% un veido 28,25 miljonus eiro. Kopumā šī gada 9 mēnešos apgrozījums, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, audzis par 5,8%, sasniedzot 78,25 miljonus eiro.

    “Šogad attīstībā investējām 7,75 miljonus eiro un gada beigās “Tele2” 4G tīkla pārklājums sasniegs 97% Latvijas teritorijas. Tas būs ne tikai plašākais 4G tīkla pārklājums Latvijā, bet arī viens no visātrāk izveidotajiem un plašākajiem 4G tīkla pārklājumiem pasaulē. Pārliecinoši biznesa rezultāti apvienojumā ar jaudīgāko mobilo internetu nodrošina mūsu klientu skaita pieaugumu, strauju interneta patēriņa palielināšanos un augstu klientu apmierinātību,” saka “Tele2” valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

    “Tele2” turpina palielināt arī EBITDA jeb peļņu pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas, kas šī gada trešajā ceturksnī augusi par 14,4% pret iepriekšējā gada trešo ceturksni, sasniedzot 9,52 miljonus eiro. Kopumā EBITDA šā gada 9 mēnešos palielinājusies par 6,1% un sasniegusi 24,53 miljonus eiro, salīdzinot ar 9 mēnešu periodu pērn. Pārdomāta uzņēmuma darbības stratēģija arī ļāvusi “Tele2” šī gada 9 mēnešos saglabāt augstu EBITDA rentabilitāti 31,3% apmērā, salīdzinot ar pērnā gada 9 mēnešiem, kas ir viens no augstākajiem rentabilitātes rādītājiem nozarē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma