Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung cenšas bloķēt spēles GTA V video ar sprāgstoša Galaxy Note7 modifikāciju

    Jaunākie raksti

    Visai grūti būs atrast kādu nelaimi uz kuras rēķina kāds neiedzīvotos vai vismaz nemēģinātu par to pasmieties. Tieši tas ir noticis ar Samsung Galaxy Note7 degošo akumulatoru – jokdari izveidojuši populārās spēles Grand Theft Auto V vizuālu pielāgojumu, kurā var izmantot Galaxy Note7 sprāgstvielu vietā.

    Samsung, protams, neuzskata, ka šis ir jautrs un gaumīgs joks, turklāt uzreiz esot iesniegts autortiesību pārkāpuma pieteikums YouTube. Bet maisam gals ir vaļā un Samsung var nemaz necensties ziņot par visiem asprāšu ievietotajiem video – to apjoms būs milzīgs.

    Reklāma

    Samsung oficiāli izziņojis sadarbības partneriem, ka nedrīkst pārdot vai apmaiņas ceļā izsniegt jaunus Galaxy Note7 viedtālruņus. Arī svaigi piegādātajiem apmaiņai paredzētajiem Galaxy Note7 ir problēmas ar akumulatoriem. Samsung lūdz esošos Galaxy Note7 īpašniekus izslēgt un nelietot viedtālruņus pirms tiek pabeigta izmeklēšana. Samsung vairākās valstīs jau ir spēris smagu soli, ļaujot Galaxy Note7 apmainīt pret citu viedtālruņa modeli. Samsung mājaslapā goda vietu atkal ir ieņēmis Galaxy S7 edge modelis, kaut iepriekš tur lepni gozējās Galaxy Note7.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    20.10.2016 17:53

    Te, laikam, ieslēpts gaumīgs joks: Samsungam peder autortiesības uz sprāgstošiem telefoniem. Laba ziņa visiem pārējiem. Cerams, ka šīs autortiesības netiks pārkāptas. Gara acīm redzu ainu, ka sāk sprāgt aifoni un Samsungs iesūdz tiesā Apple par autortiesību pārkāpumiem… :D :D :D

    ProxyFromDeep
    20.10.2016 19:03
    Reply to  Lapsinieks
    Lapsinieks
    20.10.2016 19:06
    Reply to  ProxyFromDeep

    ups…

    Kaspars
    20.10.2016 18:15

    Labs jociņš, Samsun to ir pelnījuši :)

    oldschool zerolemon fan
    20.10.2016 19:19

    Ja nākamajā Note (vai vienalga kā to nosauks) nebūs lietotāja nomaināmas baterija, Samsung neko nebūs mācījies. Gribas jau ticēt, ka būs, bet zinot Samsung pēdējo gadu gājienus… diezvai. :(

    x
    21.10.2016 10:18

    Piekrītu. Un ja būs arī metāla korpuss, tad es samsungu ne tas ka nepirkšu, es par viņu pat nekomentēšu. Ha!

    Krotow
    21.10.2016 11:55

    GTA5 granātas objektam pielikuši Note 7 3D modeli. Taču tas jau bija sagaidāms. Samsung no tā lai izdara secinājumus attiecībā uz telefona konstrukciju. Un lai beidz ākstīties ar nenomaināmajām baterijām. Starp citu mobilos telefonus slikteņi stuffa spridzināšanai izmanto jau labu laiku, tur Samsung nav oriģināli.

    Reklāma