Web Analytics
More
    Reklāma

    Hakatonā Rīgā, Ņujorkā un Toronto studenti palīdzēs veidot latviešu produkta pūļa finansējuma kampaņu

    Jaunākie raksti

    28. oktobrī Rīgā, Ņujorkā un Toronto norisināsies unikāls pasākums: starptautisks hakatons jeb tiešsaistes mārketinga sacensības studentiem. Hakatona mērķis ir virzīt latviešu produkta – auto un mājas viedpalīga ERNEST – “Kickstarter” pūļa finansējuma kampaņas atpazīstamību pasaulē, kā arī dot studentiem unikālas zināšanas un praktisko pieredzi, kas veicinātu viņu motivāciju nākotnē realizēt profesionālās ieceres.

    Dienas laikā studenti tiksies ar augsti kvalificētiem un pieredzējušiem ekspertiem, kuri palīdzēs realizēt viņu idejas hakatona ietvaros.

    Reklāma

    Rīgas pasākuma programmā piedalīsies tādi jomas profesionāļi kā Krists Avots, Lattelecom biznesa attīstības vadītājs un Garage48 vadītājs, Dāvis Suneps, TechHub Riga izpilddirektors, Jānis Sautiņš, Valet and Knave pārdošanas nodaļas vadītājs, kā arī citas iedvesmojošas personības Ņujorkas pasākuma dalībniekiem būs iespēja dzirdēt lekcijas no Artūra Pumpura, ERNEST idejas autora un uzņēmuma vadītāja, Fiona Dobbina, Mammu un Age5 līdzdibinātāja, kā arī Kevina Hamiltona, Xerox.co viceprezidenta un NBA komandas Boston Celtics bijušā spēlētāja.

    Artūrs Pumpurs, ERNEST idejas autors un uzņēmuma vadītājs, par hakatonu: „Šis hakatons ir citāds ar to, ka dalībnieki, sanākot kopā ar dažādiem profesionāļiem, konkrētā laika periodā tiešsaistē realizēs globāla mēroga kampaņu, kuras rezultātu ietekme būs jau tūlītēji novērojama. Man ir prieks, ka iesaistās un šo pasākumu atbalsta uzņēmumi un to pārstāvji, tādejādi paplašinot dalībnieku iespējas. Vērtīgākās ir tās zināšanas, kuras gūtas praksē. Šī ir vienreizēja iespēja.”

    Pieteikšanās šīm sacensībām iespējama, aizpildot pieteikuma anketu. Sacensībām aicināti pieteikties latviešu un ārzemju studenti. Dalībnieku skaits ir ierobežots līdz 100 cilvēkiem.

    Rīgā pasākums notiks Biznesa augstskolā Turība 28. oktobrī, laikā no 8:00 līdz 20:00. Savukārt Ņujorkā hakatons notiks Ņujorkas Tehnnoloģiju institūtā (New York Intitute of Technology), sākot no 16:00 pēc Latvijas laika.

    Hakatona norisi ar uzkodām dalībniekiem atbalsta Pica Lulū – garda, uz vietas no Latvijas ražotāju produktiem gatavota pica. Dalībnieku norēķinus nodrošina jaunās paaudzes maksājuma karte WestStein priekšapmaksas MasterCard. Pasākums norisināsies Biznesa Augstskolas Turība telpās. Balvas pasākuma dalībniekiem nodrošina „ERNEST”, sporta komplekss „333” un citi. Vairāk informācijas par ERNEST, hakatonu un tā Kickstarter pieejams http://geternestapp.com

    plakats

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma