Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais Hyundai IONIQ modelis tagad arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    No šā gada 26. septembra Latvijā pieejams Hyundai IONIQ sērijas pirmais modelis Hyundai IONIQ Hybrid, kurš savā izcilībā piedāvā vēl nebijušu sakaru un drošības tehnoloģiju lietojumu, attaisnojot stereotipus par elektrotransporta nepietiekamo jaudu vai gaitas rezervi.

    Hyundai IONIQ ir pasaulē pirmā automobiļu sērija ar trīs elektrificētiem spēkratiem –  IONIQ Hybrid, IONIQ Electric un IONIQ Plug-in, kas jebkuram padara pieejamus zemas emisijas transportlīdzekļus. Šis virziens piedāvā gan jaunākās sakaru un drošības tehnoloģiju lietojumu, gan nebijušu braukšanas pieredzi, pierādot elektrotransporta neatkarīgo dabu. Līdz ar zīmola inovatīvo domāšanu, Hyundai Motors pierāda sevi kā ilgtspējīgs spēlētājs, piedāvājot arvien plašāku produktu klāstu, tādējādi veicinot jaunus pārdošanas apjomus Eiropā.

    Reklāma

    „Šoreiz Hyundai mūs ir pārsteidzis ar tehnoloģijām bagātu auto modeli. Līdz ar Hyundai IONIQ Hybrid ienākšanu Latvijā tirgū, stereotipiem par nepietiekamas jaudas vai gaitas rezerves elektroauto būtu jāizgaist vienā mirklī. Plūstošās dizaina līnijas kombinācijā ar drošību un inovācijām padara to par jaunākās paaudzes brīnumbērnu,” stāsta Hyundai automašīnu izplatītāju SIA Autobrava direktors Andris Sivickis.

    Latvijā pieejamais IONIQ Hybrid ir aprīkots ar jauno KAPPA 1.6. GDI tiešās iesmidzināšanas četru cilindru dzinēju, kas attīsta 105 Zs jaudu un 147 Nm griezes momentu. Kombinācijā ar elektromotoru, kurš attīsta 32 kW ar maksimālo griezes momentu 170 Nm, IONIQ Hybrid sasniedz līdz pat 185 km/h ar noteikto CO2 emisiju tikai 81 g/km, veicinot patīkami dinamisku braucienu tās vadītājam.

    Lai panāktu visaugstāko drošības līmeni IONIQ Hybrid vadītājam un pasažieriem, auto aprīkots ar drošības paketi, kas iekļauj tādus drošības elementus kā aklās zonas noteikšanas indikātori, autonomo avārijas bremzēšanas palīdzības sistēmu un intelektuālo kruīza sistēmu. Līdz ar to padarot IONIQ Hybrid ne tikai par draudzīgu ģimenes auto, bet arī pastiprinot zīmola uzticību. Jaunā modeļa cenas DCT Comfort komplektācijā ir sākot no 23 990 EUR, taču DCT Style modeļa cenas 27 990 EUR.

    Tāpat IONIQ Hybrid sakaru tehnoloģiju lietojums ir pierādījums inovatīvai pieejai auto rūpniecībā, nodrošinot ar tādām tehnoloģijām, kā AndroidAuto, AppleCarplay, Tom Tom Live servisiem, un viedtālruņa bezvadu uzlādi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    28.09.2016 11:56

    Sen nebija lasīts tik samudrīts, liekvārdīgs teksts, kur vairākas reizes vienu un to pašu maļ uz riņķi!
    Hyundai vajadzētu padomāt, par ko viņi maksā algu saviem piarščikiem!

    Skābene
    28.09.2016 12:00

    Būtu labāk uzrakstījuši kaut ko interesantu, cik sekundēs līdz simtam uzrauj. Cik ir reālais patēriņš. Cik var nobraukt km tīrā EV režīmā. Līdz kādam ātrumam strādā elektromotors un kad tikai benzīnnieks.
    Vai tas 1,6 būs pieejams arī ar turbo motoru? Vai elektriskā piedziņa ir uz visiem 4 riteņiem, jeb tikai priekšējo asi.

    28.09.2016 12:55
    Reply to  Skābene

    Tuvāk gada beigām šis auto būs normāli pieejams demo braucieniem un tad raudzīsim to nomedīt un sarūpēt atbildes uz šiem jautājumiem. Mazliet pacietības!

    Reklāma