Web Analytics
More
    Reklāma

    TWINO vedīs Latvijas uzņēmumus uz Eiropas vadošo start-up festivālu SLUSH

    Jaunākie raksti

    Sadarbībā ar Latvijas Start-up uzņēmumu asociāciju “Startin.LV” un IT koprades telpu “TechHub Riga”, finanšu tehnoloģiju kompānija “TWINO” Latvijas start-up delegāciju vedīs uz Eiropas vadošo un prestižāko jauno uzņēmumu pasākumu “Slush”.

    “Slush” festivālu apmeklēs vismaz 15 000 dalībnieku, vienkopus pulcējot apmēram 2 000 start-up uzņēmējus, vismaz 800 potenciālos investorus un 700 žurnālistus no vairāk nekā 100 pasaules valstīm. Pasākums, ko mēdz raksturot arī kā “Burning Man meets TED”, norisināsies 30. novembrī un 1. decembrī Somijas galvaspilsētā Helsinkos.

    Reklāma

    Dalībai Latvijas start-up delegācijā tiks aicināti pieteikties daudzsološie Latvijas start-up ekosistēmas dalībnieki, tostarp “Startin.LV” un “TechHub Riga” biedri, tādēļ interesentiem lūgums sekot līdzi TWINO un sadarbības partneru turpmākajiem paziņojumiem.

    TWINO Investīciju platformas vadītājs Jevgeņijs Kazaņins skaidro: “Lai radītu dzīvotspējīgu ideju ar pasaules mēroga potenciālu, ir jāspēj domāt globālā līmenī. Gandrīz 20 Latvijas start-up uzņēmējiem sniegsim vienreizēju iespēju festivālā sajust pasaules pulsu un prezentēt sevi un idejas potenciālajiem investoriem, mentoriem un medijiem. Palīdzot jaunajiem uzņēmumiem un jaunām idejām, mēs veicinām Latvijas start-up ekosistēmas attīstību. Arī paši savu savstarpējo aizdevuma platformu sākām kā start-up ideju, tādēļ spējam novērtēt, cik svarīga ir globāla līmeņa domāšana jau pašos idejas rašanās pirmsākumos.”

    Latvijas Start-up uzņēmumu asociācijas “Startin.LV” valdes priekšsēdētāja Jekaterina Novicka: “TWINO atbalsts Latvijas start-up delegācijas braukšanai uz Slush ir izcils piemērs, kā jau nobriedis start-up uzņēmums iesaistās jaunākās start-up ekosistēmas izaugsmes veicināšanā. Šāda palīdzība ir augsti novērtēta no asociācijas biedru puses, jo izmaksas, ko prasa starptautiskas konferences apmeklēšana, ir bieži vien nepaceļamas start-up uzņēmumam savas izaugsmes agrīnajās stadijā. Ar savu iniciatīvu TWINO dod iespēju daudziem Latvijas start-up uzņēmumiem vienuviet piekļūt starptautsikiem investoriem, klientiem, partneriem, kā arī ceļ kopējo Latvijas start-up ekosistēmas tēlu reģionā.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma