Web Analytics
More
    Reklāma

    Oktobrī atvērtā koda sistēmas Drupal speciālisti tiekas Rīgā

    Jaunākie raksti

    Šī gada 28. oktobrī Rīgā, Albert Hotel (Dzirnavu iela 33) norisināsies atvērtā koda sistēmai Drupal veltīta starptautiska konference DrupalCamp Baltics 2016. Konference jau septīto gadu pulcēs nozares profesionāļus – web lapu izstrādātājus, uzņēmējus, mārketinga speciālistus un citus interesentus, lai tie dalītos pieredzē un papildinātu savas zināšanās par dažādām Drupal un biznesa attīstībai svarīgām tēmām.

    Drupal ir atvērtā koda satura vadības sistēma un web risinājumu izstrādes platforma ar plašu funkcionalitāti. To nepārtraukti uztur, attīstīta un uzlabo tūkstošiem lietotāju un izstrādātāju, veidojot aktīvu Drupal kopienu. Baltijas Drupal speciālisti ir nozīmīga šīs kopienas daļa un regulāras tikšanās ir būtiskas, lai vairotu kopienas kompetenci un konkurētspēju.

    Reklāma

    Kopš pirmās DrupalCamp Baltics konferences 2010. gadā, tās ik gadu norisinājušās kādā no Baltijas galvaspilsētām. Konferencēs pārrunātas tādas aktualitātes kā Drupal 8 iespējas, Drupal attīstība un pielietojamība, analizēti jau īstenoti Drupal projekti un paustas tajos gūtās atziņas.

    Šogad konference norisināsies divās paralēlās prezentāciju sesijās, no kurām viena tiks veltīta Drupal tehniskajām aktualitātēm, bet otra – pieredzes stāstiem un biznesa attīstības tendencēm. DrupalCamp Baltics biļetes pārdošanā nonāks septembra beigās. Mediju pārstāvjiem, iepriekš reģistrējoties, konferences apmeklējums būs bez maksas.

    Interesentiem, kuri vēlas aktīvāk līdzdarboties konferences veidošanā, ir iespēja papildināt pasākuma programmu ar savu prezentāciju par Drupal vai saistītu tēmu vai atbalstīt pasākumu, kļūstot par tā sponsoru. Tāpat ikviens ir aicināts dalīties ar konferences jaunumiem sociālajos tīklos. Plašāka informācija par konferenci pieejama www.drupalcampbaltics.com!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma