Web Analytics
More
    Reklāma

    Digital Freedom Festival un 500 Startups izsludina pieteikšanos startup konkursam

    Jaunākie raksti

    Digital Freedom Festival sadarbībā ar pasaules lielāko akseleratoru 500 Startups izsludina pieteikšanos konkursam pirms-sēklas (pre-seed) stadijas startup uzņēmumiem no Baltijas reģiona, Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas un citām valstīm. Pieteikties ideju konkursam varēs līdz š.g. 13.oktobrim, iegādājoties biļetes uz Digital Freedom Festival. Labākie startup saņems uzaicinājumu uz pārrunām dalībai 500 Startups akseleratoru programmai Silīcija ielejā ASV.

    Šī ir iespēja startup uzņēmumiem iegūt unikālu pieredzi, jaunas prasmes, produktu novērtējumu no nozares ekspertiem, vērtīgus kontaktus un iespēju kļūt par 500 Startups nākamā “iesaukuma” dalībniekiem Sanfrancisko, Kalifornijā.

    Reklāma

    500 Startups partneris Marvin Liao (ASV): “Esmu ļoti optimistisks par Baltijas reģiona startup ekosistēmas attīstību. 500 Startups ir ļoti gandarīti par sadarību ar Digital Freedom Festival, atklājot jaunus un perspektīvus startup uzņēmumus.”

    Digital Freedom Festival, Infogr.am and Fragmentic līdzdibinātājs Uldis Leiterts: “Fragmentic šobrīd ir daļa no 500 Startups astoņpadsmitā “iesaukuma” Sanfancisko, tāpēc es no sirds rekomendēju startup uzņēmumiem izmantot šo iespēju. Individuāla uzmanība no investoriem ir brīnišķīga iespēja vairot investīcijas un veicināt izaugsmi.”

    Pietekties konkursam iespējams līdz šī gada 13.oktobrim. Lai to izdarītu, vismaz vienam no trim iespējamajiem komandas dalībniekiem ir jābūt ieejas biļetei uz Digital Freedom Festival. Iegādājies biļetes šeit. Vairāk informācijas: www.digitalfreedomfestival.com

    Digital Freedom Festival ir globāls tehnoloģiju, politikas, startup un dzīvesstila festivāls, kas no šā gada 27.-29. novembrim Rīgā pulcēs vairāk nekā 1000 jauno tehnoloģiju un startup uzņēmējus, politikas veidotājus, investorus, ekspertus, žurnālistus un studentus no visas pasaules.  Festivāla centrālie notikumi būs konference, startup ideju konkurss un meistarklases.

    500 Startups ir riska kapitāla fonds un startup akselerators, kas iegulda uzņēmumu agrīnajā (seed) stadijā un žurnāla Forbes aptaujā atzīts par vadošo pasaulē. Uzņēmums pārvalda 200 miljonu ASV dolāru investīciju portfeli un ir investējis vairāk nekā 1300 tehnoloģiju startup uzņēmumos no visas pasaules. 500 Startups portfelī ietilpst tādi uzņēmumi kā Twilio, Sendgrid, Wildfire un daudzi citi.

    Konferences atbalstītāji: Attīstības finanšu institūcija Altum, stratēģiskais partneris Lattelecom, Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (LiveRiga), Pitch konkursa partneris 500 Startups, Baltic-American Freedom Foundation (BAFF), Ziemeļu Ministru padomes birojs Latvijā (Norden), Nīderlandes Karalistes vēstniecība Latvijā, advokātu birojs SORAINEN, Izraēlas vēstniecība Latvijā, Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija, Latvijas Republikas Ārlietu ministrija, satura partneris RTU Rīgas Biznesa Skola, Rīgas Dome, ASV vēstniecība Latvijā, SD Ventures, Httpool, Mailigen, Slush, Tribe, Latvijas Startup uzņēmumu asociācija un citi.

    Divu dienu festivāla biļetes var iegādāties mājaslapā www.digitalfreedomfestival.com. Aicinām sekot jaunumiem līdzi arī Digital Freedom Festival Facebook, Twitter un Instagram kontos (#DFFestival).

    Konferenci organizē Digital Freedom Festival domubiedru grupa, kā arī reputācijas vadības kompānija Lejiņa & Šleiers un nevalstiskā organizācija Nordic Reputation Hub.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma