Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony uzsāk Eiropā pārdot X Compact par visai asiņainiem 449 eiro

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka jaunais, nesen izziņotais Sony Xperia X Compact viedtālruņa modelis jau nonācis tirdzniecībā Nīderlandē, Beļģijā un Luksemburgā. Xperia X Compact pieejams melnā, baltā un gaišzilā krāsā par visai traku cenu – 449 eiro. Lielbritānijā Xperia X Compact cena ir 360 mārciņas.

    Xperia X Compact ieguvis 4.6 collu 1280 x 720 ekrānu, viedtālrunim ir ne pats ātrākais Snapdragon 650 procesors, kas pārots ar 3 GB RAM un 32 GB atmiņu. Viedtālrunim saņēmis 2700 mAh akumulatoru. Xperia X Compact ir uzlabota 23 megapikseļu kamera ar IMX300 sensoru, tai ir fāzes nobīdes autofokuss kopā ar lāzera autofokusu. Attēla stabilitāti nodrošina elektroniska SteadyShot Intelligent Active Mode sistēma.

    Reklāma

    IFA 2016 norises laikā (faktiski – dienu pirms oficiāli izstāde vēra durvis) Sony izziņoja divus jaunus viedtālruņu modeļus Xperia XZ un Xperia X Compact. Abi viedtālruņi izskatās visai līdzīgi, tomēr Xperia XZ veidots no alumīnija materiāla, kas saņēmis preču zīmi ALKALEIDO. Xperia XZ aizvietos Xperia X modeli, kas tika izziņots MWC 2016 izstādes laikā.

    https://www.youtube.com/watch?v=yqiT7at-1WA

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma