Web Analytics
More
    Reklāma

    Kursors viesojas Honor #forthebrave pasākumā Stokholmā

    Jaunākie raksti

    Kas ir Honor? Pie mums tas ir uzskatāms par nedaudz tautā neiegājušu Huawei apakšzīmolu, bet tas viss mainīsies, jo Huawei ir gatavs tuvāko gadu laikā kļūt par milzīgu viedtālruņu ražotāju. Pirmā informācija par Honor tika saņemta 2014. gadā, kad tirgū nonāca Honor 6 modelis. Tas bija visai līdzīgs Huawei Ascend P7, tomēr Honor pārdošanas norit tikai tiešsaistē. Honor sauklis “For the brave” sasaucas ar Stokholmā notikušā pasākuma pamatideju.

    honor-logo

    Reklāma

    Kursora Instagram konta sekotāji jau būs pamanījuši, ka pagājušās nedēļas nogalē bijām nedaudz izklaidēties, nedaudz paklausīties par Honor zīmolu un jauno, nesen izziņoto Honor 8 viedtālruni. Ielūgums bija dēvējams par mazrunīgu, arī PīāR dāmas neko nevēlējās (vai nevarēja) atklāt par gaidāmo pasākumu. Bija zināms vien tas, ka jāsaģērbjas ērti.

    forthebrave 004

    Izlaidīšu standarta lidojumu, standarta viesnīcu (faktiski viesnīca bija pat ļoti laba) un citu ikdienišķu nieku apceri, ķeršos klāt pie Honor sarīkotās “For the brave” pasākuma daļas. Īsti izvēles nebija, visi viesi bez liekām ceremonijām tika ietērpti glābšanas vestēs un sasēdināti izklaides laivās. Katrai laivai pa diviem jaudīgiem dzinējiem (pārsvarā divi 300 zs dzinēji, dažiem bija 2x 350, mazākām laivām bija 2x 225 zs).

    Lieki piebilst, ka dāmām pašbildes pirms kāpšanas laivās bija pēdējās ar kaut cik baudāmu frizūru.

    forthebrave 002

    Tiek izdalītas slēpošanas maskas, jo muša acī pie šādiem ātrumiem var radīt visai pamatīgas problēmas. Pēc pāris lēcieniem pār viļņiem un Vūpijas Goldbergas stila frizūru īpašnieču spiedzieniem sasniedzam vairākus, šķiet, Zviedrijas Karaliskās flotes kuģus, kas parīkoti ar man nepazīstamiem, bet ļoti jaudīgiem dzinējiem. Protams, vieglas izklaides laivas ar aptuveni 80 zs “uz galviņu” ir ātrākas par flotes kuģiem, bet varbūt karakuģi nemaz necentās… Pāris lēcieni pār kuģu radītajiem viļņiem un esam pasākuma notikuma vietā – nocietinājumā uz salas. Nedaudz līņā, kas dažas daiļās būtnes padara vēl nožēlojamākas (misters Eliss Kūpers akceptētu!), bet padomāts par visu, jo tiek izdalīti lietusmēteļi. Lietus pavisam drīz norimst.

    forthebrave 014

    Par laimi mums un par nelaimi pēcākiem Honor runasvīriem uzreiz ir atvērts bārs un pieejamas uzkodas. Līdz banketa sākumam var piedalīties dažādās izklaidēs ar “segvejiem”, izkalt ledū Honor burtus vai doties atsvaidzināt grimu. Pieejamas vairākas teltis ar izstādītiem Honor un Huawei produktiem.

    forthebrave 012

    Visai veikli sākas pasākuma oficiālā daļa ar Honor vadītāju uzrunām un Honor 8 viedtālruņa (atļaušos atzīmēt, ka atkārtotu) prezentāciju. Daudzi preses, blogu un vlogu pārstāvji ieradušies ar Honor 8 viedtālruņiem rokās, kabatās un somās. Kāda ir Honor 8 viedtālruņa filozofija? Var teikt, ka Honor 8 viedtālrunis ir tas pats Kristapa tik ļoti mīļotais Huawei P9, tikai Honor 8 kaut kur pa ceļam pazaudējis Leica logotipu. Kameru tehnoloģijas esot tās pašas, bet par to mēs pārliecināsimies tuvākajā laikā, kad gaidāms Honor 8 apskats.

    forthebrave 016

    Kaut kā apjukumā nepasaku stingru “nē” un attopos pie intervijas galda ar Honor produktu līnijas direktoru Jin Yiming. Milzīgs atvieglojums, ka igauņu kolēģi ir sagatavojuši pāris saprātīgus jautājumus, beigās atļaujos noskaidrot, ka Honor produktu līnijas direktors pats lieto vai vismaz bez minstināšanās spēj no žaketes kabatas izvilkt Honor 8 smuki zilā krāsā. Tāpat noskaidroju, ka turpmāk Honor zīmols dosies nelielu izmēru un kvalitātes virzienā, bet lielākas ietilpības akumulatorus Honor viedtālruņos vairs nesastapsim, jo tiekot strādāts pie uzlabotas procesoru un programmatūras darbības.

    forthebrave 013

    Vakars turpinās nepiespiestā gaisotnē, ar prāmi tiekam nogādāti atpakaļ sauszemē, tik vien atliek nostaigāt pusotru kvartālu naksnīgajā, bet daļēji slēgtajā Stokholmā, jo arī tur šajās dienās viesojas ASV viceprezidents Džo Baidens.

    forthebrave 015

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    29.08.2016 12:24

    Toyota=Lexus
    Huawei=Honor?

    Raitis Spurevics
    29.08.2016 12:35
    Reply to  Skābene

    Artis = Sēne

    Lapsinieks
    29.08.2016 12:45
    Reply to  Skābene

    drīzāk – huawei=esprit; honor=edc

    laubus
    31.08.2016 14:24

    Ieteikums: perspektīvā kursors.lv redakcijai/komandai veidot video apskatus, tas tomēr ir daudz radošāk, youtube.com ir tūkstošiem piemēru kā to darīt, veiksmi turpmākajos apskatos! Latvija Var! Gribasspēks ? Viss ir iespējams.

    02.09.2016 09:21
    Reply to  laubus

    Tad, kad mūs vedīs vismaz 4 cilvēkus (un kad mēs būsim 4 cilvēki), var sākt domāt par video. Kamēr ceļojam pa vienam, diez kādi labie video pēc definīcijas nav iespējami. Diez vai kāds vēlēsies skatītes video, kas filmēts ar selfie-stiku, bez kārtīga mikrofona, draņķīgā gaismā un bez grima.

    Kristaps Pūtelis
    20.09.2016 16:16
    Reply to  Artis Abols

    Nu, vismaz grimu gan jau varētu izlaist ;D Un kaut ko mēģināt uztaisīt vlog stilā… Bet vispār vairāk par diviem cilvēkiem domāju, ka nevajag, lai veidotu gluži pieņemamas kvalitātes video ;)

    21.09.2016 16:25

    OK, iespējams. 2 cilvēki + fotoaparāts ar Mic ieeju + statīvs + pats Mic, montēšanas darbs utt. Tāpat gana dārgas un laikietilpīgas prasības, kas ne visiem mētājas apkārt.

    Kaspars
    21.09.2016 17:10
    Reply to  Artis Abols

    Esi par youtoobe dzirdējis? Tur ir tādi vlogeri..cilvēki, kas filmē paši sevi :)
    Ir tādi, kuriem katru video apskatās vairāki miljoni cilvēku
    Bet viņiem gan droši vien ir pa 8 rokām – Tev nesanāks..

    Te vairāk par apņemšanos vai gribēšanu iet runa. Varbūt vienkārši nav vajadzības, bet nevajag aizbildināties ar tehniskām iespējām ;)

    21.09.2016 17:19
    Reply to  Kaspars

    Gan, gan. Ir jābūt gan interesei (motivācijai) šāda formāta saturu veidot, gan tehniskajam aprīkojumam un zināšanām. Kursors nebūs tas gadījums, kad taisīsim ar telefonu filmētus draņķvideo tikai tāpēc, ka tas šobrīd skaitās stilīgi.

    Kaspars
    21.09.2016 17:36

    Cilvēkus paņem saturs nevis kvalitāte..un jau kādu laiku flagmaņiem kameras ir gana labas, nu vismaz lai filmētu rokas stiepiena attālumā un arī skaņa ir risināma ar mikrofoniem

    Ja vlogi nav jūsu lauciņš, tad tas ir saprotams, bet nevajag teikt, ka lai uzfilmētu labi, ir vajadzīgas lielas tehniskās iespējas, un arī zināšanas/prasmes šajā gadsimtā maksā laiku, nevis naudu..

    Reklāma